Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Κάνε «ένα δώρο για το καλό» και στήριξε το αγαπημένο σου καφέ και εστιατόριο με την Ticket Restaurant® κάρτα σου

Κάνε «ένα δώρο για το καλό» και στήριξε το αγαπημένο σου καφέ και εστιατόριο με την Ticket Restaurant® κάρτα σου

Στήριξε με μία απλή κίνηση περισσότερα από 4.000 συνεργαζόμενα καφέ και εστιατόρια που πλήττονται άμεσα από την κρίση και κέρδισε 3€ για κάθε σου συναλλαγή.

Αν είναι κάτι που σίγουρα έχει λείψει στους περισσότερους από εμάς, είναι η δυνατότητα να επισκεφθούμε το αγαπημένο μας καφέ ή εστιατόριο με φίλους, το στέκι για τον καφέ μας και ένα σνακ πριν από το γραφείο, ένα διάλειμμα για μεσημεριανό με συναδέλφους.

Επιστρέφοντας σιγά σιγά σε συνθήκες κανονικότητας, μετά και από το δεύτερο lockdown, πολλά από τα μέρη αυτά, κυρίως μικρές επιχειρήσεις, είναι περισσότερο από βέβαιον ότι θα συνεχίσουν να καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια να «κρατηθούν» ζωντανές καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικές προκλήσεις. Ειδικά εκείνες που δεν είχαν την ευελιξία να προσαρμοστούν στις συνθήκες της περιόδου και για παράδειγμα να προσφέρουν παραδόσεις κατ’ οίκον ή υπηρεσίες take away.

Ποιος είναι όμως ο δικός μας ρόλος και πώς θα μπορούσαμε να στηρίξουμε τον κλάδο της εστίασης που έχει δοκιμαστεί τόσο πολύ τους τελευταίους μήνες;

Η απάντηση είναι με μία απλή κίνηση, που όμως έχει μεγάλη αξία για χιλιάδες εστιατόρια και καφέ.

Η Edenred, έχει σχεδιάσει και υλοποιεί μία ξεχωριστή πρωτοβουλία για την ενίσχυση των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων του δικτύου Ticket Restaurant®, που αυτή την περίοδο χρειάζονται τη στήριξή μας περισσότερο από ποτέ.

Ο τρόπος είναι απλός. Έως και 31 Δεκεμβρίου, η Edenred καλεί τους κατόχους καρτών Ticket Restaurant®, να κάνουν «ένα δώρο για το καλό» επιλέγοντας να απολαύσουν αγαπημένες γεύσεις, από καφέ και εστιατόρια του δικτύου της. Για κάθε συναλλαγή 10€ και άνω που πραγματοποιείται με κάρτα Ticket Restaurant®, η Edenred επιστρέφει 3€ άμεσα στην κάρτα, σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ.

Μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και τη συμμετοχή όλων μας, στόχος είναι να ενισχυθούν άμεσα περί τα 4.000 καταστήματα εστίασης, καφέ και εστιατόρια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, που πλήττονται άμεσα από την κρίση.

Έτσι, όλοι οι κάτοχοι κάρτας Ticket Restaurant®, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την ειδική πλατφόρμα More than Ever, διαθέσιμη στην ιστοσελίδα  www.edenred.gr/morethanever, να δουν την αναλυτική λίστα των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων και στη συνέχεια είτε να το επισκεφθούν, είτε να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους online ή τηλεφωνικά, χρησιμοποιώντας φυσικά την Ticket Restaurant® κάρτα τους.

Μην περιμένεις, λοιπόν. Αυτόν τον Δεκέμβριο κάνε «ένα δώρο για το καλό» στήριξε το αγαπημένο σου καφέ και εστιατόριο για να σταθούμε όλοι μαζί δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου και να συμβάλλουμε ώστε την επόμενη μέρα να συνεχίσουν να βρίσκονται πίσω από κάθε καφέ και κάθε μας γεύμα.

#morethanever

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις