Ελλάδα

Κανένας εκπαιδευτικός σε εφεδρεία διαβεβαιώνει το υπ. Παιδείας!

Η συζήτηση περί εφαρμογής εφεδρείας στους εκπαιδευτικούς αποσκοπεί στη δημιουργία σύγχυσης και ανασφάλειας.

Με αυτή την φράση το υπουργείο Παιδείας, διαψεύδει δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ που θέλει την κυβέρνηση να μελετά την εφαρμογή του μέτρου από το τέλος του σχολικού έτους.

Υπενθυμίζει ότι η εξαίρεση των εκπαιδευτικών αποφασίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο μετά την κατάθεση των στοιχείων για την ομαλή λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος και αφόρα όλες τις βαθμίδες.

«Σε ό,τι αφορά στη μισθολογική αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών, αυτή ακολουθεί τις γενικότερες ρυθμίσεις του ενιαίου μισθολογίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εφεδρεία για 20.000 εκπαιδευτικούς;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα