Ελλάδα

Κανονικά η 85η ΔΕΘ αλλά με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία

Προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού θα είναι η 85η ΔΕΘ, που θα διοργανωθεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία εκθετών και επισκεπτών.

Μετά τους τελευταίους κρίσιμους μήνες, η φετινή διοργάνωση θέλει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, που θα ακουστεί και πέρα από τα σύνορα της χώρας.

Το περιεχόμενο και το πρόγραμμα της Έκθεσης θα τροποποιηθούν ανάλογα με τα πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν για τη φετινή διοργάνωση. Για τις τροποποιήσεις αυτές η ΔΕΘ-Helexpo έχει στενή συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία, τον ΕΟΔΥ και τον εκθεσιακό οργανισμό της Κολωνίας, που είναι υπεύθυνος για τη συμμετοχή της Γερμανίας ως Τιμώμενης Χώρας στην 85η ΔΕΘ.

Η ΔΕΘ-Helexpo στην μακρά της ιστορία κατάφερε να λειτουργήσει υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, επιδεικνύοντας πάντα υπευθυνότητα απέναντι στους επισκέπτες, στους πελάτες και στους συνεργάτες της. Η αποτελεσματική και επιτυχής διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στην Ελλάδα είναι η καλύτερη εγγύηση για την επίσης υπεύθυνη διοργάνωση μιας μεγάλης, διεθνούς έκθεσης, όπως η 85η ΔΕΘ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Φρούριο» η Αθήνα για την 52η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου - 5.000 αστυνομικοί, «Αίαντες» και επιτήρηση από drones και ελικόπτερα
Αστυνομικοί με πολιτικά θα επιτηρούν την κατάσταση ανάμεσα από τους πολίτες ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ και της Ασφάλειας θα προχωρούν σε προληπτικές προσαγωγές - Πώς θα κινηθούν τα μέσα και ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί
Αστυνομικοί 5
Τι ισχυρίζεται η γνωστή δημοσιογράφος που έβρισε και απείλησε αστυνομικούς μετά από έλεγχο αλκοτέστ στην Αττική Οδό
«Η δημοσιογράφος αισθάνθηκε ότι υπήρξε κατάχρηση εξουσίας από την πλευρά των αστυνομικών και παραδέχτηκε ότι είπε κουβέντες που δεν θα έπρεπε να πει», λένε από το περιβάλλον της
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
22