Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Καπραβέλος για κορονοϊό: Μεγάλο άνοιγμα της αγοράς… ανεξέλεγκτο τρίτο κύμα

νοσοκομείο
Φωτογραφία αρχείου

Αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία για τον κορονοϊό στη χώρα μας με τους ειδικούς να θεωρούν ότι πλέον περνάμε σε μία φάση ήπιας βελτίωσης, που όμως δεν μας έχει απομακρύνει από νέους θανάτους και διασωληνώσεις.

“Καήκαμε στο γάλα, είδαμε θανάτους, ανθρώπινη υγειονομική τραγωδία. Είναι αδιανόητη η παραβίαση ή έκπτωση βασικών επιδημιολογικών κανόνων”, ανέφερε ο Νίκος Καπραβέλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να κρατήσουμε αποστάσεις, να μην έχουμε συνωστισμό, κάτι που δεν επιτρέπει το άνοιγμα της αγοράς.

“Το υγειονομικό σύστημα με τα βίας συγκρατείται πιέζεται αφόρητα ακόμα”, υπογράμμισε. Και πρόσθεσε: “Έχει φτάσει στα όριά του. Στην αρχή του Νοεμβρίου είχαμε κάποια περιθώρια, τώρα ούτε αυτό μπορούμε να σας πούμε”.

Ο κ. Καπραβέλος σημείωσε ότι: “Μικρό άνοιγμα αγοράς, μικρό τρίτο κύμα. Μεγάλο άνοιγμα της αγοράς, θα έχουμε ανεξέλεγκτο τρίτο κύμα”, ενώ αναφέρθηκε στους “αδυσώπητες κανονές της αγοράς” που οδήγησαν – με το άνοιγμα του τουρισμού – στο σφοδρό δεύτερο κύμα.

Ακούστε όσα είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις