Ελλάδα

Καραμπόλα με έξι αυτοκίνητα στην παραλιακή (pics)

Οι χαμηλές ταχύτητες στην παραλιακή εξαιτίας των έργων που γίνονται στην παραλιακή, στο ύψος της οδού Καλαμακίου, για την πεζογέφυρα, είναι ο λόγος που έγινε καραμπόλα έξι αυτοκινήτων, λίγο πριν από τις 13.00.

Η κίνηση ξεκινάει σχεδόν από το Νέο Φάληρο και οι οδηγοί για να φτάσουν στον προορισμό τους στα Νότια Προάστια θα πρέπει να οπλιστούν με πολλή υπομονή. Ο μέσος όρος οδήγησης από το Φάληρο μέχρι τη Βουλιαγμένη αυτή την ώρα, ξεπερνά τη μισή ώρα.

karampola karampola

Οι τρεις λωρίδες της παραλιακής οδού γίνονται δύο στο ύψος της Καλαμακίου και εκεί, είναι το πιο δύσκολο σημείο για τους οδηγούς.

karampola

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
9
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
12