Ελλάδα

Καραμπόλα με έξι αυτοκίνητα στην παραλιακή (pics)

Οι χαμηλές ταχύτητες στην παραλιακή εξαιτίας των έργων που γίνονται στην παραλιακή, στο ύψος της οδού Καλαμακίου, για την πεζογέφυρα, είναι ο λόγος που έγινε καραμπόλα έξι αυτοκινήτων, λίγο πριν από τις 13.00.

Η κίνηση ξεκινάει σχεδόν από το Νέο Φάληρο και οι οδηγοί για να φτάσουν στον προορισμό τους στα Νότια Προάστια θα πρέπει να οπλιστούν με πολλή υπομονή. Ο μέσος όρος οδήγησης από το Φάληρο μέχρι τη Βουλιαγμένη αυτή την ώρα, ξεπερνά τη μισή ώρα.

karampola karampola

Οι τρεις λωρίδες της παραλιακής οδού γίνονται δύο στο ύψος της Καλαμακίου και εκεί, είναι το πιο δύσκολο σημείο για τους οδηγούς.

karampola

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό