Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Καρατομήθηκαν τα “Golden Boys” του ΑΔΜΗΕ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Παραιτούμαι, δεν παραιτούμαι και… καρατόμηση! Εξελίξεις στην υπόθεση των “golden boys” του ΑΔΜΗΕ.

Οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Etv, αναφέρουν πως καρατομήθηκαν τα “golden boys” του ΑΔΜΗΕ.

Σήμερα, Παρασκευή 10.02.2017 έγινε εποπτικό συμβούλιο και ορίστηκε νέος Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Καμπούρης, ενώ πρόεδρος ο κ. Κορωνίδης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η αποκάλυψη για τις χρυσές αμοιβές της διοίκησης του ΑΔΜΗΕ προήλθε από την ερώτηση που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή στην Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

Σύμφωνα με την ερώτηση εν μέσω κρίσης, τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΔΜΗΕ, ο πρόεδρος Μανώλης Κορωνιωτάκης και ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Μπλάνας, έκαναν τον Δεκέμβριο 2016, χρήση νόμου που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στα τέλη του 2015 και με τον οποίο ήρθη το πλαφόν στις αμοιβές των διοικήσεων των ΔΕΚΟ στα επίπεδα του μισθού του γενικού γραμματέα.

Σαν αποτέλεσμα, αύξησε έκαστος τις απολαβές του στα 20.000 ευρώ τον μήνα (μεικτά συν εργοδοτικές εισφορές), ζητώντας επίσης έκαστος από τον ΑΔΜΗΕ ως αναδρομικά, 256.000 ευρώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε