Ελλάδα

Καρδίτσα: Φωτιά σε λεωφορείο ΚΤΕΛ στο ύψος της Ξυνιάδας – Δείτε βίντεο

Για καλή τύχη όλων δεν κινδύνευσε κανείς από τους 48 επιβάτες που ταξίδευαν για Πελοπόννησο.

Φωτιά ξέσπασε σε λεωφορείο ΚΤΕΛ το οποίο μετέφερε 48 επιβάτες από την Καρδίτσα στην Πάτρα, το απόγευμα της Παρασκευής (03.04.2026).

σύμφωνα με το lamiareport, η φωτιά εκδηλώθηκε όταν πυκνός καπνός άρχισε να βγαίνει ξαφνικά από τη μηχανή λεωφορείου του ΚΤΕΛ Καρδίτσας που εκτελούσε χτες προγραμματισμένο δρομολόγιο για Πάτρα, στον Ε65.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της διασταύρωσης Ξυνιάδας, ενώ για καλή τύχη όλων δεν κινδύνευσε κανείς από τους 48 επιβάτες που ταξίδευαν για Πελοπόννησο.

Στο κέντρο της Πυροσβεστικής σήμανε συναγερμός και άμεσα έφτασαν στο σημείο πυροσβεστικά οχήματα από το Κλιμάκιο Δομοκού.

Παράλληλα, έλαβαν εντολή να σπεύσουν και οχήματα από τη Λαμία, χωρίς τελικά να χρειαστούν, καθώς έγινε πολύ γρήγορα άμεση κατάσβεση της φωτιάς.

ktel fotia

@vasw.xirou  φωτιασελεωφορειο #patra #karditsa #tiktok #viral snowfall – neheart  reidenshi

Ο οδηγός ειδοποίησε επίσης το ΚΤΕΛ Καρδίτσας που ήδη δρομολόγησε άλλο λεωφορείο προκειμένου οι επιβάτες να συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα