Ελλάδα

Καρέ καρέ η λεηλασία οπλοπωλείου – Νέες φωτογραφίες και βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ.

12 φωτογραφίες και τέσσερα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας κατά τη λεηλασία οπλοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Το κατάστημα, που βρίσκεται στην Ομόνοια, είχε καταστραφεί και λεηλατηθεί στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής.

Ομάδα αγνώστων έσπασε και λεηλάτησε το μαγαζί. Πήραν κυνηγετικές καραμπίνες, είδη σκοποβολής, ομοιώματα όπλων, συλλεκτικά είδη κλπ, αντικείμενα που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιδιοκτήτη αξίζουν 110.000€.

Οι ζημιές που προκάλεσαν στο κατάστημα ξεπερνά τις 70.000€.

Οι άγνωστοι που φαίνονται στα βίντεο και τις φωτογραφίες να συμμετέχουν στο πλιάτσικο και την καταστροφή του καταστήματος, αλλά και σε άλλους που μέχρι στιγμής είναι άγνωστοι, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεις.



Κατηγορούνται, κατά περίσταση, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών βομβών με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κίνδυνο για άνθρωπο, για διατάραξη κοινής ειρήνης από άτομα που εκτελέσουν βιαιοπραγίες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους, καθώς και της αντίστασης κατά της Αρχής.




Και αυτή τη φορά, η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες που διαθέτουν ή γνωρίζουν πληροφορίες για τα πρόσωπα που λεηλάτησαν το κατάστημα ή που γνωρίζουν οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες, να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 170, 1964, τονίζοντας πως «εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Επίσης, εκτός από τηλεφωνική επικοινωνία, οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ctu@hellenicpolice.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά το πλιάτσικο στα επεισόδια πωλούσαν ό,τι έκλεψαν στο Σύνταγμα

Οι φωτογραφίες των υπόπτων για τις καταστροφές της Αθήνας

Φωτογραφίες από τη φωτοβολίδα που παραλίγο να σκοτώσει τον αστυνομικό

“Κανένας Παλαιστίνιος δεν συνελήφθη για επεισόδια”

Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια της Κυριακής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κτηνοτρόφοι προχώρησαν σε πολύωρο μπλόκο στο λιμάνι της Λέσβου - Αντιδράσεις για τα μέτρα καραντίνας για τον αφθώδη πυρετό
Η εξέλιξη αυτή συνδέεται άμεσα με την αναστολή λειτουργίας των τυροκομείων, αλλά και με την απουσία οργανωμένης εναλλακτικής για τη διάθεση της παραγωγής
Διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου στη πόλη της Μυτιλήνης. Έχουν αποκλείσει το λιμάνι της Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιβιβαστούν στο καράβι για Πειραιά, καθώς και 1000 περίπου τουρίστες από Τουρκία