Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καρναβάλι στην Αθήνα για τα πολύ μικρά παιδιά

Καρναβάλι στην Αθήνα για τα πολύ μικρά παιδιά

Το πρώτο αποκριάτικο πάρτι του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών είναι γεγονός!

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για τους μικρούς φίλους φτάνει να φορέσουν τη στολή  και το πιο λαμπερό τους χαμόγελο για να γιορτάσουν τις αποκριές.

Αποκριάτικη μουσική, μεταμφιέσεις, ξέφρενος χορός, κλόουν, μάγοι και πολλές εκπλήξεις  περιμένουν μικρούς και μεγάλους την Κυριακή στις 19 Φεβρουαρίου 2023 στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο Αθηνών (Ευελπίδων 2) στην καρδιά της Αθήνας, από τις 11 το πρωί.

Ένας υπαίθριος παιδότοπος θα είναι εγκατεστημένος, όπου τα παιδιά θα μπορούν να περιηγηθούν με το τρενάκι μας. Εξαιρετικός “εμψυχωτής” με το πρόγραμμά του θα προσπαθήσει να ενθουσιάσει παιδιά και γονείς!!!

Την τιμητική τους θα έχουν το  παραδοσιακό γαϊτανάκι, ένα υπέροχο «παιχνίδι» που περιλαμβάνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία είναι αναγκαία για μια καταπληκτική διασκέδαση.

Χρώματα, κέφι και χιούμορ πλέκονται μαζί με τις κορδέλες σε έναν χορό αγάπης και συμφιλίωσης με ιδιαίτερους συμβολισμούς. Τα παιδιά μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα και σε άλλα αποκριάτικα παιχνίδια όπως: «Ποιος θα πιάσει την ουρά μου;», «Ποιος θα σκάσει το μπαλόνι;», «Πως το τρίβουν το πιπέρι;», «‘Έλα βρε Χαραλάμπη να σε παντρέψουμε», «Limbo» καθώς και σε άλλα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σφεντόνα και μπαλάκια με στόχους),

Στο εργαστήριο φωτογραφίας τα παιδιά θα φωτογραφίζονται σε φόντο έκπληξη και οι εικόνες τους θα πλαισιώνονται με ειδικά ζωγραφισμένες κορνίζες.

Με την τεχνική του face painting, θα εμπλουτιστεί η μεταμφίεση των παιδιών, μεταμορφώνοντας  τα πρόσωπά τους.

Οι δράσεις της εκδήλωσης υποστηρίζονται από το παιδαγωγικό προσωπικό των 68 Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις