Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάρολος – Αποκάλυψη: Καθόλου τυχαία τα μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία! [pics]

Κάρολος

Ο Πρίγκιπας Κάρολος φόρεσε μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία, ωστόσο στην κίνησή του αυτή υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα που αποδεικνύει την… δύναμη του χρόνου!

Ο Πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται από χθες, Τετάρτη 09.05.2018, στην χώρα μας και αυτή είναι μια ιστορική επίσκεψη. Οι σχέσεις του με την Ελλάδα είναι στενές. Αφενός υπάρχουν συγγενικοί δεσμοί, αφετέρου ο ίδιος τρέφει μεγάλο θαυμασμό για την χώρα μας.

Και λέμε για πρώτη φορά σε επίσημη επίσκεψη, διότι από ιδιωτικές… έχει χάσει το μέτρημα! Επισήμως όμως ήρθε για πρώτη φορά. Και πολλοί ερμηνεύουν αυτήν την επίσκεψη ως μια απόπειρα να… γιατρευτούν πληγέςΠληγές βαθιές και χαμένες στα βάθη της ιστορίας.

Μιλώντας για αυτές τις “πληγές”, έρχεται μία ακόμη “είδηση” που βγαίνει από το επίσημο αυτό ταξίδι. Κι αυτή έχει να κάνει με τα μανικετόκουμπα που επέλεξε ο Πρίγκιπας της Ουαλίας.

Όπως σας έχει ήδη πληροφορήσει το newsit.gr, ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει δηλώσει ότι έχει την Ελλάδα στην καρδιά του αφού όπως είπε κυλάει και ελληνικό αίμα στις φλέβες του. Αποφάσισε λοιπόν ως φόρο τιμής στην χώρα που επισκέπτεται να δείξει έμπρακτα την αγάπη του για τους έλληνες. Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά, φορά μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία.

Μια… δεύτερη ματιά όμως είναι απαραίτητη!

Ο Κάρολος και η “δεύτερη ανάγνωση” στα μανικετόκουμπα

Την παρατήρηση έκανε ο γνωστός αρθρογράφος, Γιάννης Κουτσομύτης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σε αυτήν, αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Πανδαμάτωρ χρόνος

Πριν από 30 χρόνια αυτή η ενδυματολογική επιλογή του Πρίγκηπα Καρόλου θα ήταν πρώτη είδηση με τίτλους τύπου “Βόμβα!”. Σήμερα απλά περνάει ανάμεσα στα παραπολιτικά και τις στήλες του lifestyle.

Ο Κάρολος επέλεξε στη χθεσινοβραδινή δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο να φορέσει μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία.

“Ωραία κίνηση. Και που είναι το περίεργο;”
Το “περίεργο” είναι ότι φόρεσε τη σημαία της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας, ενώ η οικογένειά του διαχρονικά δεν αναγνώριζε την πτώση από το θρόνο του δεύτερου εξαδέρφου του, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου [Ντε Γκρέτσια] και την κατάργηση του “Βασιλείου της Ελλάδος”.
Και το έκανε αυτό μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο, το οποίο είναι το πρώην παλάτι και πρώην (μόνιμη) κατοικία του εξαδέρφου του.

Τελικά ο χρόνος και οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις είναι πανδαμάτορες.

ΥΓ: Θεωρώ δεδομένο ότι έγινε συνειδητά και εσκεμμένα αυτή η κίνηση, καθώς ο βρετανικός βασιλικός οίκος δεν κάνει τίποτε τυχαία”.

Δείτε την ανάρτηση

Πανδαμάτωρ χρόνοςΠριν από 30 χρόνια αυτή η ενδυματολογική επιλογή του Πρίγκηπα Καρόλου θα ήταν πρώτη είδηση με τίτλους…

Gepostet von Yannis Koutsomitis am Donnerstag, 10. Mai 2018

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις