Ελλάδα

Καστοριά: Κυνηγός δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνο – Στο νοσοκομείο ο άτυχος άνδρας

Χρειάστηκε να του γίνουν 50 ράμματα στο πόδι και νοσηλεύεται εκεί υπό ιατρική παρακολούθηση

Σοβαρά τραυματισμένος στο πόδι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής (23.03.2025), ένας κυνηγός από το Βογατσικό Καστοριάς, μετά από επίθεση που δέχθηκε από αγριογούρουνο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού κυνηγιού με τον σκύλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών βρισκόταν μόνος του σε δασική περιοχή έξω από το χωριό Βογατσικό στην Καστοριά, όταν δέχθηκε την επίθεση από το αγριογούρουνο.

Το ζώο επιτέθηκε στον κυνηγό, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο πόδι.

 Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου χρειάστηκε να του γίνουν 50 ράμματα στο πόδι και νοσηλεύεται εκεί υπό ιατρική παρακολούθηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκε σορός άνδρα στο όρος Μπέλλες - Εξετάζεται αν ανήκει στον διοικητή του πυροσβεστικού σώματος στα Πορόια
Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε στο βουνό - Τα ευρήματα από το smartwatch του 45χρονου και το συγκινητικό σημείωμα που βρέθηκε στο σακάκι του
Κωνσταντίνος Γκίνης
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
7