Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Καστράκι: Το χωριό των βράχων που είναι ιδανικό για ένα σαββατοκύριακο

Καστράκι: Το χωριό των βράχων που είναι ιδανικό για ένα σαββατοκύριακο
Φωτογραφία: Eurokinissi

Αν υπάρχει ένα χωριό που μπορεί να καυχιέται για τη θέα του και το δέος που προκαλεί στον επισκέπτη, αυτό με σιγουριά μπορεί να είναι το Καστράκι.

Το ξεχωριστό και γραφικό χωριό στα Μετέωρα που αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για το σαββατοκύριακο ειδικά το φθινόπωρο.

Μια από τις αγαπημένες μας επιλογές που πάντα μας βγάζει ασπροπρόσωπους. Το χωριό αυτών των βράχων είναι ό,τι πρέπει για ξεκούραση, γαλήνη και ήρεμες στιγμές.

Αλλά και πάλι, αν είσαι της δράσης και της περιπέτειας, το χωριό Καστράκι είναι ιδανικό για μια σύντομη απόδραση γεμάτη αδρεναλίνη. Είναι, δηλαδή, ιδανικός προορισμός για όλους τους τύπους ταξιδιωτών και καλύπτει όλες τις ανάγκες για διασκέδαση. Μια δοκιμή θα σε πείσει…

Το όμορφο αυτό χωριό των Τρικάλων, το Καστράκι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή της περιοχής κυρίως λόγω της θέσης του. Καθώς κινείσαι προς τα Μετέωρα θα το βρείς κοντά στην Καλαμπάκα και μια διαμονή εκεί θα σε πείσει ότι είναι ό,τι πρέπει για μια σύντομη απόδραση το σαββατοκύριακο από την Αθήνα.

Πρόκειται για ένα μαγευτικό τοπίο περιτριγυρισμένο από τα άγρια και γοητευτικά βράχια των Μετεώρων που μοιάζουν να αιωρούνται από πάνω σου.

Το όνομά του, βέβαια, δεν είναι τυχαίο καθώς πήρε την ονομασία του από ένα κάστρο. Τμήματα και ερείπια του κάστρου σώζονται ακόμη και σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις