Ελλάδα

ΚΑΤ: Αυτό είναι το κρεβάτι που κάηκε ζωντανός ο άτυχος 53χρονος – Εικόνες που συγκλονίζουν

Σοκάρουν οι εικόνες που βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας, από το δωμάτιο του ΚΑΤ όπου κάηκε ζωντανός ο 53χρονος ασθενής το Σάββατο (02.03.2019).

Στις εικόνες που προέρχονται μέσα από τον θάλαμο του ΚΑΤ, φαίνεται το κρεββάτι καμένο, δείχνοντας έτσι το πως “μαρτύρησε” ο άτυχος άνδρας.

Νωρίτερα και η ΠΟΕΔΗΝ είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το νοσοκομείο, οι οποίες δείχνουν το δωμάτιο του θανάτου.

kat krevati kat krevati

Η τραγική ιστορία

Σοκ  είχε προκαλέσει το Σάββατο η είδηση ότι ένας άνθρωπος μόλις 53 ετών πέθανε από φωτιά στο νοσοκομείο ΚΑΤ που νοσηλευόταν. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, ο άνδρας είχε χειρουργηθεί στο ισχίο και στο χέρι και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Μιλώντας στο newsit.gr ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ περιέγραψε την θλιβερή ιστορία του άτυχου άνδρα που έχασε την ζωή του στο ΚΑΤ από την φωτιά.

«Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου KAT ότι εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον 4ο όροφο, στο τμήμα Λοιμώξεων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ασθενής. Ενημερωθήκαμε ότι ο ασθενής αυτός προσήλθε και νοσηλευόταν στο ΚΑΤ, χειρουργήθηκε επειδή ήταν τοξικομανής και είχε κάποια συμπλοκή με άλλους τοξικομανείς. Έφερε πολλαπλά τραύματα από επίθεση. Είχε σπάσει το πόδι του και το χέρι του και χειρουργήθηκε. Από πληροφορίες που έχουμε από το συγγενικό του περιβάλλον φαίνεται ότι έως πριν 40 μέρες, που ζούσε η μητέρα του, τον συντηρούσε οικονομικά. Όταν όμως αυτή πέθανε, αυτός κατέληξε άστεγος.  Ταυτόχρονα ήταν και τοξικομανής, με αποτέλεσμα να μπλέξει και να συμβεί όλο αυτό με τον άγριο ξυλοδαρμό που είχε».

Ο κ. Γιαννακός αναφερόμενος στα αίτια της πυρκαγιάς είπε ότι προκλήθηκε μόνο στο δικό του θάλαμο και μπορεί να είναι και δική του η υπαιτιότητα. «Στο τμήμα Λοιμώξεων νοσηλεύονταν τέσσερις ασθενείς, ο ίδιος και άλλοι τρεις. Οι άλλοι τρεις διακομίστηκαν στον 6ο όροφο του νοσοκομείου, όπου και εκεί υπάρχουν κλίνες λοιμώξεων, με ασφάλεια. Η πυροσβεστική θα πρέπει τώρα να μας πει τα αίτια από τα οποία προκλήθηκε η πυρκαγιά. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι ευθύνεται ο ίδιος, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα». Και καταλήγει: «Εδώ αναδεικνύεται και ένα άλλο ζήτημα, ότι θα πρέπει να υπάρχει περισσότερο νοσηλευτικό προσωπικό και περισσότερη φύλαξη στα νοσοκομεία, για να αποτραπούν, όσο γίνεται, τέτοια περιστατικά».

Ακούστε τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχόμενες αναβολές στην υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης σε κέντρο πρόνοιας στη Λέσβο - Ένας 60χρονος ΑμεΑ είχε πεθάνει από μολυσμένο φαγητό
Αγανακτισμένοι είναι οι συγγενείς του άτυχου 60χρονου που πέθανε από μολυσμένο φαγητό και νερό το 2021 - «Δεν μας ενημέρωσαν, θέλουμε να δικαιωθεί» λέει η οικογένειά του
Γηροκομείο
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Μελανιές στο σώμα του 45χρονου επιχειρηματία 2
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Ο 55χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες