Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καταδίωξη στο Πέραμα – Πατέρας του 20χρονου νεκρού Ρομά: «Μην κάνετε ζημιές»

Καταδίωξη στο Πέραμα – Πατέρας του 20χρονου νεκρού Ρομά: «Μην κάνετε ζημιές»

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, ο πατέρας του 20χρονου Ρομά, ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα τα ξημερώματα του Σαββάτου, στέλνει το δικό του μήνυμα και καλεί τους πολίτες να μην επιδίδονται στην πρόκληση επεισοδίων. 

«Είμαι ο πατέρας του Νίκου Σαμπάνη και θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες», λέει ο πατέρας του 20χρονου, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Tik Tok. Σημειώνει ότι δεν θέλει να γίνονται ζημιές και ευχαριστεί τον κόσμο για τον γιο του. «Να μην κάνετε ζημιές. Σας ευχαριστούμε όλους για τον Νίκο», λέει χαρακτηριστικά, στον απόηχο των επεισοδίων που σημειώθηκαν και την Τρίτη για την κατάληξη της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα. 

Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη (26/10), στην εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων η κατάσταση ήταν έκρυθμη για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Ένα 24ωρο νωρίτερα τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο, ενώ σημειώθηκε πετροπόλεμος και οι συγκεντρωμένοι έκαψαν λάστιχα. 

Δείτε το βίντεο:

@panagiotismelaxrinos

Ο πατέρας του Νίκου σας παρακαλεί να μην κάνετε ζημιές στους Έλληνες πολίτες και σας ευχαριστεί για την συμπαράσταση θέλει μόνο δικαιοσύνη από το κράτος

♬ πρωτότυπος ήχος – Tik Toker

Σήμερα, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, απολογούνται οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 20χρονου Ρομά, τον τραυματισμό ακόμα ενός ενώ ο τρίτος επιβαίνων διαφεύγει της σύλληψης. Λίγο πριν τις 9 το πρωί και οι επτά αστυνομικοί (έξι αστυφύλακες και ένας αξιωματικός) έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, όπου πλήθος κόσμου τους υποδέχθηκε με χειροκροτήματα. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις