Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Καταγγελία ηθοποιού για γνωστό σκηνοθέτη: Αποφασισμένος για μήνυση αν δεν παρέμβει ο εισαγγελέας

Καταγγελία ηθοποιού για γνωστό σκηνοθέτη: Αποφασισμένος για μήνυση αν δεν παρέμβει ο εισαγγελέας
Φωτογραφία αρχείου

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα αναμένει ο πρώην ηθοποιός, Νίκος Σ., ο οποίος κατήγγειλε στην ιστοσελίδα 2020mag. gr τη σεξουαλική του κακοποίηση από γνωστό σκηνοθέτη σε ηλικία 19 ετών, το 2005.

Σε περίπτωση μη παρέμβασης, πρόκειται να καταθέσει μήνυση σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη.

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη, επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα, που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεση της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις» τόνισε, σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του, Γιάννης Βλάχος.

Click4more: Σοκαριστική καταγγελία νεαρού ηθοποιού για γνωστό σκηνοθέτη – Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη (video)

Την ίδια στιγμή, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 35χρόνου, τονίζει πως εάν δεν κινηθεί αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη, τότε, θα καταφύγουν οι ίδιοι, προσθέτοντας πως «αυτή τη στιγμή προέχει να επιδείξει η δικαιοσύνη ανάλογα, αντίστοιχα αντανακλαστικά με αυτά που έχει επιδείξει και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, οι οποίες όλες είναι ευρύτατου κοινωνικού ενδιαφέροντος».

Επίσης, ο κ. Βλάχος επισήμανε πως ο εντολέας του θα καταγγείλει αυτά που έχει υποστεί ο ίδιος και δε θα αναφερθεί σε κανένα άλλο πρόσωπο, παρά μόνο στον ίδιο και σε αυτά που υπέστη ο ίδιος. Μάλιστα, ο 35χρόνος είναι έτοιμος να κατονομάσει το γνωστό σκηνοθέτη στις εισαγγελικές αρχές.

Ο κ. Βλάχος επισημαίνει επίσης πως «πρόκειται περί ανώνυμης καταγγελίας», τονίζοντας πως «η δημοσιογράφος εν προκειμένω που πήρε τη συνέντευξη έχει όλα τα στοιχεία από τα οποία μπορεί η δικαιοσύνη αμέσως να τα πληροφορηθεί. Δεν είναι ανώνυμη καταγγελία, είναι επώνυμη με επιλογή του καταγγέλλοντα να μην δημοσιοποιήσει το όνομα και την εικόνα του αυτονοήτως, λόγω της βαθιάς προσωπικής φύσης των εγκλημάτων που υπέστη».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις