Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Καταιγίδες με το θερμόμετρο πάνω από τους 36!

Καταιγίδες με το θερμόμετρο πάνω από τους 36!

Οι καταιγίδες μικρής διάρκειας κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας  και η μη αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όποτε ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο  ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στα βόρεια και τις απογευματινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές βροχές η καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θεσσαλία, τη Στερεά και πιθανώς στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες τοπικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε