Ελλάδα

Κατάληψη στα γραφεία της ΔΕΗ από συνδικαλιστές

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης (02.05.2018) συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ με στόχο να μην πραγματοποιηθεί η -προγραμματισμένη για αύριο- συνεδρίαση του ΔΣ της επιχείρησης με αντικείμενο μεταξύ άλλων την εκκίνηση της διαδικασίας πώλησης των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ.

Πηγές της επιχείρησης ανέφεραν ότι το ΔΣ μπορεί να αναβληθεί ή να πραγματοποιηθεί σε διαφορετικό χώρο, ενώ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Γιώργος Αδαμίδης, υποστήριξε, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει προηγουμένως επίσημη πρόσκληση προς τα μέλη του ΔΣ.

Το ΔΣ της ΔΕΗ καλείται να ξεκινήσει τη διαδικασία απόσχισης των εταιριών στις οποίες θα εισφερθούν οι λιγνιτικές μονάδες και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των ορυχείων που προσφέρονται προς πώληση. Κατά της πώλησης των μονάδων έχουν ταχθεί οι δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΔΣ της επιχείρησης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αθώα η 77χρονη που είχε κατηγορηθεί για τον ξυλοδαρμό του 82χρονου συζύγου της στη Θεσσαλονίκη - «Θέλει να με διώξει από το σπίτι γιατί έχει γκομενιλίκια»
«Θέλω να τα βρούμε δεν θέλω να μαλώνουμε και περισσότερο για το παιδί μου. Δεν μένει μαζί μας. Εγώ λέω ότι δεν τον χτυπάω» είπε η ηλικιωμένη
Δικαστική αίθουσα 5