Ελλάδα

Κατασκηνώσεις: Είσοδος μόνο με αρνητικό PCR ή rapid test

Με πιο αυστηρό τρόπο θα λειτουργούν πλέον οι κατασκηνώσεις στο πλαίσιο της πανδημίας έτσι ώστε παιδιά και γονείς να νιώθουν πιο ασφαλείς και να μην έχουμε το φαινόμενο της συρροής κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης Δέλτα σε αρκετές κατασκηνώσεις. 

Εντός της ημέρας θα αποφασιστεί η είσοδος των παιδιών και του προσωπικού στους χώρους να γίνεται μόνο μετά από την επίδειξη αρνητικού  PCR ή rapid test.

Στις κατασκηνώσεις θα γίνονται επίσης self test ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τον πλήρη έλεγχο. 

Σήμερα αναμένεται και η ΚΥΑ για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν από αύριο Παρασκευή 16/07 οι κλειστοί χώροι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προ των πυλών 48ωρη κακοκαιρία που φέρνει καταιγίδες και ανέμους 9 μποφόρ – Οι 15 περιοχές που θα βρεθούν στο «κόκκινο»
Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν να εκδηλώνονται το βράδυ της Τρίτης και θα εξασθενήσουν από την Πέμπτη - Η Πρωταπριλιά η πιο δύσκολη ημέρα της κακοκαιρίας
Καταιγίδες