Ελλάδα

Κατερίνα Μονογυιού στο newsit.gr: «Είναι μεγάλος ο πόνος»

Συντετριμμένη από τον χαμό του αδελφού της Τζώρτζη, στο φρικτό τροχαίο στην Βούλα, είναι η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού.

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός έχασε την ζωή του το βράδυ της Πέμπτης (13/01/2022) οδηγώντας το αυτοκίνητο των ονείρων του, μια Ferrari, που μόλις είχε παραλάβει. 

Το newsit.gr επικοινώνησε μαζί της και η κα Μονογυιού η οποία μας είπε: «Συγγνώμη, σεβαστείτε το πένθος, δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι πολύ δύσκολη ώρα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον απλά θέλω να μου δώσετε τον χρόνο γιατί είναι δύσκολη ώρα για την οικογένεια. Είναι μεγάλος ο πόνος».  

ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έστησαν παγίδα σε 30χρονο με ψεύτικο προφίλ 13χρονης και του έβγαλαν μαχαίρι στην Θεσσαλονίκη - Χειροπέδες σε 2 «αυτόκλητους τιμωρούς»
Ο 30χρονος καταγγέλλει πως η 20χρονη «αυτόκλητη τιμωρός» του κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό και τον τραυμάτισε στο χέρι - Τι λέει στο newsit.gr ο 23χρονος που συνελήφθη
Δράστες