Ελλάδα

Κατερίνα Μονογυιού στο newsit.gr: «Είναι μεγάλος ο πόνος»

Συντετριμμένη από τον χαμό του αδελφού της Τζώρτζη, στο φρικτό τροχαίο στην Βούλα, είναι η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού.

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός έχασε την ζωή του το βράδυ της Πέμπτης (13/01/2022) οδηγώντας το αυτοκίνητο των ονείρων του, μια Ferrari, που μόλις είχε παραλάβει. 

Το newsit.gr επικοινώνησε μαζί της και η κα Μονογυιού η οποία μας είπε: «Συγγνώμη, σεβαστείτε το πένθος, δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι πολύ δύσκολη ώρα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον απλά θέλω να μου δώσετε τον χρόνο γιατί είναι δύσκολη ώρα για την οικογένεια. Είναι μεγάλος ο πόνος».  

ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέλος εποχής για τα τρόλεϊ: Ξεκίνησε το ξήλωμα του δικτύου στον Πειραιά - Με ηλεκτρικά λεωφορεία από αύριο οι γραμμές 17 και 20
Οδηγοί των τρόλεϊ βρέθηκαν στον Πειραιά με σκοπό να αντιδράσουν - Από το ίδιο σημείο ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έδωσε το μήνυμα πως «ο ουρανός της Αθήνας και του Πειραιά επιτέλους θα αναπνεύσει»
Τρόλεϊ
Ο Αλέξης Παπαχελάς αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο του προστάτη: «Η ενημέρωση είναι το αντίδοτο για τον φόβο»
«Ο ανδρικός εγωισμός σπανίως μας επιτρέπει να μιλάμε ανοιχτά για αυτά τα ζητήματα γιατί φοβόμαστε μήπως ακούγεται απελπιστικά γέρικη η κουβέντα», τονίζει ο γνωστός δημοσιογράφος
Αλέξης Παπαχελάς
Καιρός σήμερα: Καταιγίδες στα νησιά, χιόνια στα ορεινά – Τοπικές βροχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 12 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και τοπικά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός