Ελλάδα

Κατερίνη: Συναγερμός για ανατροπή λέμβου – Σώοι οι τρεις επιβαίνοντες

Εντοπίστηκαν άμεσα από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια τριών υπηκόων Σερβίας, οι οποίοι επέβαιναν σε λέμβο που ανατράπηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (03/07/2026) στη θαλάσσια περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής στην Κατερίνη.

Οι τρεις επιβαίνοντες έπεσαν στη θάλασσα, ωστόσο εντοπίστηκαν άμεσα από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στην Κατερίνη και σκάφος ναυαγοσωστικής κάλυψης, τα οποία έσπευσαν στο σημείο που ανατράπηκε η λέμβος και τους μετέφεραν με ασφάλεια στην ακτή.

Στη συνέχεια, η λέμβος περισυνελέγη και μεταφέρθηκε στη στεριά με τη συνδρομή του ναυαγοσωστικού σκάφους.

Για το περιστατικό προανάκριση διενεργεί το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης, που υπάγεται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Στα ίχνη των δραστών η Αντιτρομοκρατική
Oι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό (DNA) που ενδέχεται να εντοπιστούν σε υπόλειμμα μονωτικής ταινίας
Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
22