Ελλάδα

Καθαρά Δευτέρα 2017: Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αμολάμε καλούμπα

Κούλουμα για παιδιά, γονείς και φίλους, διοργανώνει την Καθαρά Δευτέρα, από τις 11:30 έως τις 13:30 το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης (ΜΦΘ) και προσκαλεί όλους να γεμίσουν με χαρταετούς τον ουρανό, στην Α' Προβλήτα του Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Στον εξωτερικό χώρο του ΜΦΘ, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την Καθαρά Δευτέρα στο κέντρο της πόλης και να ακούσουν δυνατά το «Αμόλα καλούμπα!».

Το ΜΦΘ θα διαθέσει στους παρευρισκόμενους 100 χαρταετούς δωρεάν, οι οποίοι θα απογειωθούν και θα συναντηθούν στον …αέρα της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, όποιοι το επιθυμούν μπορούν να φέρουν τον δικό τους χαρταετό, καθώς επίσης λαγάνες και νηστίσιμες νοστιμιές για ένα υπαίθριο πικ νικ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία Erminio: Απόκοσμες εικόνες από την αφρικανική σκόνη στην Κρήτη, αποπνικτική ατμόσφαιρα σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά
Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη εκτοξεύθηκαν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας τα 1000 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα
Η Κρήτη έγινε «κόκκινη» από την αφρικανική σκόνη