Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καθαρά Δευτέρα 2018 στην Αθήνα – Τι μπορείτε να κάνετε

Καθαρά Δευτέρα 2018

Καθαρά Δευτέρα 2018 στην Αθήνα. Δείτε ποιές εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες από το Δήμο Αθηναίων.

Κορυφώνονται την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις, αλλά και τα δρώμενα που διοργάνωσε ο δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας για τον εορτασμό της Αποκριάς σε γειτονιές, κεντρικές πλατείες και δρόμους της Αθήνας.  Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για όλο το τριήμερο μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα:

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Στον Σταθμό μετρό Ακρόπολη, στις 11.00, αποκριάτικη παρέλαση με τις «Μορφές Έκφρασης». Διαδρομή: Σταθμός μετρό Ακροπόλη, Σέλλεϋ, Βύρωνος, πλ. Αγίας Αικατερίνης, πλ. Φιλομούσου Εταιρείας, Κυδαθηναίων, Αδριανουπόλεως, Τριπόδων, Φλέσσα, Λυσίου, Μάρκου Αυρηλίου, Αδριανού, πλ. Μοναστηρακίου, πλ. Ψυρρή.

Πλατεία Μερκούρη, Άνω Πετράλωνα, στις 12.00 μουσικός περίπατος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας δήμου Αθηναίων Σταθμός ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων, Αγ. Βαρβάρα, στις 12.00 μουσικός περίπατος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας δήμου Αθηναίων.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» δήμου Αθηναίων στις 18.30, Πανήγυρις εν Αθηναϊκό Άστυ. Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από όλη την Ελλάδα με το Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος (ΕΡΚΕΤ)

Την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Στο Λόφο Φιλοπάππου, στις 10.00, Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων. Στις 11.30 – 15.00 παραδοσιακό γλέντι με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής δήμου Αθηναίων και τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο.

Στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό (Κ.Α.Π.Α.Ψ.), στις 11.00, παραδοσιακό γλέντι με μουσική και χορούς σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις