Ελλάδα

Καθαρά Δευτέρα: Ποιες ώρες θα είναι ανοικτά Βαρβάκειος και Κεντρική Αγορά Ρέντη

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη (ΟΚΑΑ) από νωρίς τo πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας. Και η κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο θα ανοίξει πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής και τα μαγαζιά θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Ανοιχτά θα είναι όμως την Καθαρά Δευτέρα και τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές.

Όπως αναφέρει σε ενημερωτικό έγγραφό της προς τις ομοσπονδίες μέλη της η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας η Καθαρή Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες εορτές- υποχρεωτικές αργίες, επομένως είναι εργάσιμη ημέρα και έγκειται στον κάθε έμπορο -επιχειρηματία εάν η επιχείρησή του θα λειτουργήσει ή όχι.

Τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να ανοίξουν νόμιμα, χωρίς να οφείλουν προσαυξημένο ημερομίσθιο ή άλλες επιβαρύνσεις στους υπαλλήλους τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 7χρονος από τη Βέροια που δίνει μάχη για τη ζωή του - «Έπαιζε με άλλα παιδιά, σκόνταψε και έπεσε» λέει ο πατέρας του
Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο ΑΧΕΠΑ εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και στις 4 τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων
Το σημείο που βρέθηκε τραυματισμένος ο 7χρονος στη Βέροια