Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η κάθαρση του Ηλία Ψινάκη στο Μαραθώνα και οι “κακές γλώσσες”

Η κάθαρση του Ηλία Ψινάκη στο Μαραθώνα και οι “κακές γλώσσες”

Στις εκλογές του 2014 ο σημερινός δήμαρχος Μαραθώνα και η παράταξή του, είχαν συγκεντρώσει το 54% των ψήφων. Και όπως φαίνεται, οι υποσχέσεις του Δημάρχου για κάθαρση, δεν ήταν μόνο υποσχέσεις.

Από την πρώτη στιγμή που εξελέγη, ο Ηλίας Ψινάκης δήλωνε αποφασισμένος να φέρει την κάθαρση από τη διαφθορά στην περιοχή. Έγιναν διώξεις για τη διαχείρηση των προηγούμενων χρόνων και υπήρξαν καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον των υπευθύνων.

Σε πολλές συνεντεύξεις του, ο Δήμαρχος μίλησε για τα “λαμόγια” που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όσο καιρό είναι δήμαρχος. Κι επειδή δηλώνει από την αρχή αποφασισμένος να πολεμίσει τη διαφθορά, ακόμα κι αυτή προέρχεται από τη δική του παράταξη, το τελευταίο διάστημα, ακούγονται και γράφονται πολλά.  Το… σούσουρο ξεκίνησε με τις αποχωρήσεις από την παράταξή του. Κάποιοι είπαν ότι ο Ψινάκης έχει χάσει τον έλεγχος αλλά και… την πλειοψηφία στο Δήμο.

Ο ίδιος θεωρεί ότι πρόκειται απλώς για έναν “πόλεμο λάσπης” που προέρχεται από τις προσπάθειες του Δημάρχου για κάθαρση. Μια κάθαρξη, ακόμα και στη δική του παράταξη. Μια κάθαρση, που κατά τον ίδιο, συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι την πάταξη της διαφθοράς στην ιστορική περιοχή…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις