Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κάτω από τη βάση το υπουργείο Παιδείας! «Πέφτει» συνέχεια η σελίδα για τις βάσεις

Κάτω από τη βάση το υπουργείο Παιδείας! «Πέφτει» συνέχεια η σελίδα για τις βάσεις

Ντροπή είναι μια λέξη. Οργή είναι μια δεύτερη. Η πρώτη αφορά στο υπουργείο Παιδείας. Η δεύτερη σε υποψηφίους και γονείς που προσπαθούν, ανεπιτυχώς, να δουν τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Από νωρίς το πρωί, λίγο αφού στη σελίδα του υπουργείου Παιδείας ανέβηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ, σας είχαμε ενημερώσει ότι το site https://results.it.minedu.gov.gr/ δεν… ανταποκρίνεται και «πέφτει».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ 

Που σημαίνει πως οι υποψήφιοι και οι γονείς τους, αν είχαν τον οκταψήφιο αριθμό και κάθε… πρόθεση, δεν μπορούσαν να δουν τις βάσεις εισαγωγής.

Click4more Βάσεις 2020: Ιστορικό χαμηλό στις Ιατρικές Σχολές κάτω από 18.000 μόρια και υποψήφιοι που μπήκαν μόνο με το όνομά τους

Και στην κεντρική σελίδα του υπουργείου Παιδείας, μόλις κανείς «πατήσει» το https://www.minedu.gov.gr/, θα ενημερωθεί ότι σήμερα, 28 Αυγούστου, ΘΑ βγουν οι βάσεις!

Η οργή υποψηφίων και γονέων που δεν μπορούν να ενημερωθούν από το υπουργείο Παιδείας για τις βάσεις, ξεχειλίζει και τα μηνύματα αναγνωστών στο newsit.gr έρχονται… βροχή!

Σχεδόν πέντε ώρες αφού ανακοινώθηκαν οι βάσεις και χιλιάδες άνθρωποι αγωνιούν, το υπουργό Παιδείας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την επισκεψιμότητα, σαν να μην περίμενε ότι… σήμερα ανακοίνωνε τις βάσεις, δεν μπορεί να σηκώσει τη σελίδα με τα αποτελέσματα και αποδεικνύεται εντελώς απροετοίμαστο.

Η προχειρότητα από πλευράς υπουργείου είναι ντροπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 

ΕΠΙΛΟΓΗ 10% 2018 ΓΕΛ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΠΙΛΟΓΗ 10% 2019 ΓΕΛ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 

ΕΠΙΛΟΓΗ 10% 2018 ΕΠΑΛ

ΕΠΙΛΟΓΗ 10% 2019 ΕΠΑΛ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΕ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΕ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ ΝΕΟ ΕΣΠΕΡΙΝΑ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ ΠΑΛΑΙΟ ΕΣΠΕΡΙΝΑ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ ΕΣΠΕΡΙΝΑ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ 

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΛ 10% 2019

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ 2018

ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ 2019

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις