Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κάτω οι συμβιβασμοί! Βρες το zerOpoint σου – Η νέα τάση επιβάλει τα «θέλω» μας

Κάτω οι συμβιβασμοί! Βρες το zerOpoint σου – Η νέα τάση επιβάλει τα «θέλω» μας

Μια νέα τάση, χωρίς συμβιβασμούς, έρχεται και η καμπάνια της είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Είμαστε η γενιά που μεγάλωσε με τα πρέπει. Που πολλές φορές αναγκάστηκε να ακολουθήσει τα «θέλω» άλλων. Ήρθε, όμως, η ώρα να τελειώσουν οι συμβιβασμοί. Να «σπάσουν» τα καλούπια. Να… ξαναγνωριστούμε από το zerOpoint.

Από το σημείο μηδέν, το σημείο όπου συναντιούνται δύο αντίθετες δυνάμεις, αρχίζει η πορεία χωρίς συμβιβασμούς. Αυτό αντιπροσωπεύει η γενιά του σήμερα. Ελευθερία και διαφορετικότητα. Χωρίς συμβιβασμούς.

Μια γενιά που συνδυάζει κάθε ταλέντο, όσο εκ διαμέτρου αντίθετα κι αν μοιάζουν.

Σκεφτείτε λίγο τον εαυτό σας: δεν είστε ένα πράγμα. Κανείς μας δεν είναι μονόπλευρη προσωπικότητα. Έχουμε πτυχές διαφορετικές. Άσπρο και μαύρο. Μπορεί να μας αρέσει το μπαλέτο, που σημαίνει πειθαρχία, μπορεί να λατρεύουμε και τον Street Dance, που είναι η επιτομή του αυτοσχεδιασμού. Μπορεί να ακούμε κλασσική μουσική αλλά να ακούμε και thrash music.

Έχει τελειώσει η εποχή που όλα ήταν άσπρο ή μαύρο. Οι συμβιβασμοί έχουν τελειώσει.

Αν λοιπόν είστε ένα υπέροχο «παζλ» ιδεών, σκέψεων, ταλέντων, ονείρων, επιθυμιών, τότε είστε ήδη μέρος της νέας τάσης που έρχεται να γκρεμίσει τα καλούπια και να «σπάσει» τους συμβιβασμούς.  

Γιατί όταν επιλέγουμε χωρίς συμβιβασμούς, βρισκόμαστε στο σημείο της απόλυτης ισορροπίας. Στο δικό μας Zero Point. Εκεί από όπου ξεκινούν και καταλήγουν όλα. Χωρίς συμβιβασμούς.

Σε αυτή την τάση είναι αφιερωμένη η νέα καμπάνια zerOpoint. Μια καμπάνια που αποθεώνει την επιλογή είσαι ο εαυτός σου και να γιορτάζεις την πολυσυλλεκτική και πολύπλευρη προσωπικότητά σου, που δε νιώθει καμιά ανάγκη να είναι μόνο ένα πράγμα, αφού μπορεί να είναι δύο ή περισσότερα με απόλυτη επιτυχία.

Μάθε εδώ περισσότερα για το zero point που κρύβεις μέσα σου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις