Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κάτω Πατήσια: Σύλληψη 66χρονης για διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολεία

Κάτω Πατήσια: Σύλληψη 66χρονης για διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολεία

Μια 66χρονη από την Αλβανία, που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Κάτω Πατήσια, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας το απόγευμα της Τρίτης (0606.2023) στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση της κατηγορούμενης όσον αφορά την διακίνηση ναρκωτικών (σ.σ.: κάνναβης) στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και ειδικότερα έξω από σχολεία, εντοπίστηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση της.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, διαπιστώθηκε ότι η 66χρονη είχε στο σπίτι της, με σκοπό την πώληση, 57 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.088 γραμμαρίων.

Παράλληλα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 227 νάιλον συσκευασίες, κατάλληλες για την τυποποίηση των προς πώληση ναρκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των 3.830 ευρώ και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις