Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κάτω Πατήσια: Τι λέει η μητέρα του 14χρονου για το ενδεχόμενο δυστυχήματος

Κάτω Πατήσια: Τι λέει η μητέρα του 14χρονου για το ενδεχόμενο δυστυχήματος

Ενισχύεται το σενάριο ο θάνατος του 14χρονου Μάκη στα Κάτω Πατήσια να μην προήλθε ύστερα από εκτεταμένο bullying ή από συμμετοχή του στο blackout challenge. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πλέον οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο θάνατος του μαθητή να οφείλεται σε δυστύχημα.

Αυτό φαίνεται να υποστηρίζει και η μητέρα του 14χρονου Μάκη, σύμφωνα με την τηλεόραση του Mega, η οποία στην κατάθεσή της έκανε λόγο για δυστύχημα μετά από μια ανοησία που δοκίμασε να κάνει ο νεαρός μαθητής από τα Κάτω Πατήσια.

Οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για δυστύχημα που οφείλονταν σε ένα παράτολμο και ριψοκίνδυνο εγχείρημα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ είναι πιθανόν ο 14χρονος να συμμετείχε μαζί με παιδιά της παρέας τους σε μια πρόκληση αντοχής και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση. 

 

Απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από τα μηνύματα και τις διαδικτυακές αναζητήσεις του παιδιού, καθώς και από την κατάθεση, που θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο πιο στενός του φίλος.

 

Μετά τον πρώτο γύρο καταθέσεων οι αστυνομικοί δεν έχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο 14χρονος δεχόταν σε τέτοιο βαθμό bullying ώστε να αυτοκτονήσει. Οι στενοί του συγγενείς και οι άνθρωποι που ήταν κοντά του κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο παιδί που οι καβγάδες στο σχολείο δεν τον είχαν επηρεάσει σε τέτοιο σημείο. Ωστόσο και το σενάριο αυτό δεν έχει αποκλειστεί.

Φύλλο και φτερό το κινητό του

Τα αποθηκευμένα βίντεο στο κινητό τηλέφωνο του 14χρονου μαθητή που βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο του στα Κάτω Πατήσια αναλύουν οι Αρχές στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ταυτόχρονα προσπαθούν να ανασύρουν και όσα είχε διαγράψει το προηγούμενο διάστημα ο ανήλικος ευελπιστώντας να βρουν απάντηση στο θρίλερ για το τι ακριβώς ήταν αυτό που οδήγησε τον Μάκη να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ θα αναζητήσουν και τις επικοινωνίες που είχε τόσο σε διαδικτυακές εφαρμογές όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπιστωθεί εάν δεχόταν οποιαδήποτε είδους απειλή από συμμαθητές του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις