Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έξαλλοι στο ΠΑΜΕ επειδή τους ειρωνεύτηκε ο Κατρούγκαλος [vid, pics]

Έξαλλοι στο ΠΑΜΕ επειδή τους ειρωνεύτηκε ο Κατρούγκαλος [vid, pics]

Τη χθεσινή… προτροπή του Γιώργου Κατρούγκαλου ακολούθησαν διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τα εργασιακά, ωστόσο καταγγέλλουν ότι βρήκαν “τοίχο”, με τον υπουργό Εργασίας να τους ειρωνεύεται!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν από το απόγευμα της Πέμπτης, περισσότερα απο 300 μέλη του ΠΑΜΕ και εργατικών συνδικάτων στην πλατεία Ομονοίας, με αφορμή το νέο καθεστώς που διαμορφώνεται στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία μέχρι το υπουργείο Εργασίας με σκοπό να έχουν συνάντηση με τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Καταγγέλλουν ειρωνεία!

Τελικά μία τετραμελής αντιπροσωπεία ανέβηκε για να συναντηθεί με τον Γιώργο Κατρούγκαλο. Ο υπουργός Εργασίας, σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, τους είπε πως… ξέρει τι θέλουν να του πουν κι εκείνοι ξέρουν… τι πρόκειται να τους απαντήσει, συνεπώς η συνάντηση τελείωσε πριν καν ξεκινήσει!

Εδώ απλά να υπενθυμίσουμε πως χθες, με αφορμή τον σάλο για τα χημικά εναντίον των συνταξιούχων, ο Γιώργος Κατρούγκαλος τόνιζε πως… πρέπει να κατεβαίνει στους δρόμους ο κόσμος και να διαδηλώνει, συμπληρώνοντας μάλιστα πως κάτι τέτοιο θα ενδυνάμωνε και την θέση της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές!

Δείτε τι είπε εκπρόσωπος των διαδηλωτών

 

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε