Ελλάδα

Καβάλα: «Την αναγνώρισε ο σύζυγός της από το μαγιό» λέει ο ιατροδικαστής για την 59χρονη που εντοπίστηκε νεκρή 40 μέρες μετά την εξαφάνισή της

Πιθανή αιτία του θανάτου της 59χρονης είναι ο πνιγμός σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλαο Κιφνίδη

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για την 59χρονη Βρετανίδα που είχε εξαφανιστεί στη θαλάσσια περιοχή του Οφρυνίου Καβάλας, όπου είχε πάει για μπάνιο με τον σύζυγό της.

Η σορός της Βρετανίδας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο Φιδονήσι Καβάλας, περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά από την παραλία που βρισκόταν για τελευταία φορά. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλαο Κιφνίδη, ο σύζυγος αναγνώρισε τη γυναίκα του από το μαγιό της. Αναγνώρισε και το μέγεθος και την ετικέτα του μαγιό αλλά και το χρώμα.

Επίσης, πριν από περίπου οκτώ με 10 χρόνια η γυναίκα είχε χειρουργηθεί στο στήθος και ήταν το δεύτερο σημείο αναγνώρισης.

Όπως επισημαίνει ο ιατροδικαστής, από τη σορό της λείπουν μαλακά μόρια, μύες, ζωτικά όργανα, ενώ δεν υπάρχουν οστά σπασμένα. Πιθανή αιτία θανάτου της γυναίκας είναι ο πνιγμός.

Η γυναίκα ήταν σχεδόν 40 μέρες στη θάλασσα, οπότε δεν μπορούν να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες με πτώση θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους – Αναλυτική πρόγνωση
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί ασθενείς
Βροχή στον Πειραιά
Το 48ωρο των διαπραγματεύσεων και οι πιέσεις που «υποχρέωσαν» τα τρία κατηγορούμενα αδέρφια να παραδοθούν μετά το μακελειό στα Βορίζια
Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου στο Τυμπάκι, όπου κρύβονταν οι κατηγορούμενοι και μέσω πιέσεων από την οικογένεια και την δικηγόρο των τριών, τους «υποχρέωσαν» να παραδοθούν
Οι τρεις ύποπτοι που καταζητούνται για το αιματηρό περιστατικό στα Βοριζιά βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου
23