Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Καύσωνας: Ποιοι κλιματιζόμενοι χώροι θα είναι ανοιχτοί στον Πειραιά

Καύσωνας: Ποιοι κλιματιζόμενοι χώροι θα είναι ανοιχτοί στον Πειραιά

Από σήμερα έως και το Σάββατο θα λειτουργεί στον Πειραιά κλιματιζόμενος χώρος σε 24ωρη εξαιτίας της ανόδου της θερμοκρασίας και του επικείμενου καύσωνα, με βάση το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ.

Πρόκειται για τη δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, για τη φιλοξενία των πολιτών, (Μυκάλης 51, Καμίνια. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 216 8003076, 216 8003077) ώστε να προστατευτούν από τον καύσωνα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά «σε κατάσταση ετοιμότητας τίθενται και οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του δήμου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στη δομή τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον ιό SARS COV -2.

Η πληροφόρηση των πολιτών για τις ημέρες και ώρες του κλιματιζόμενου χώρου, παρέχεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Δήμου 213 2022000, του 15510, της ιστοσελίδας του δήμου, καθώς και μέσω της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Κανάλι 1 90,4 FM.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις