Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κεραμέως: Νέο «ντου» στο γραφείο της με συνθήματα για Κουφοντίνα

Κεραμέως

Και νέα καταδρομική επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας, 22-02-2021.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κουκουλοφόροι έφτασαν στο πολιτικό γραφείο της κα Κεραμέως στο Χαλάνδρι στην οδό Αριστοφάνους 4 και έγραψαν στους τοίχους συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και κατά του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι δράστες πέταξαν τρικάκια υπέρ του καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ ανήρτησαν και κείμενο σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δείτε τις εικόνες

Κεραμέως Κεραμέως Κεραμέως

Καταδίκη από Κεραμέως και Ταραντίλη

Η υπουργός Παιδείας έκανε ανάρτηση στο Twitter για το περιστατικό, λέγοντας: «Αποψινή επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο. Δεν πτοούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε. Προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η παιδεία μας, η χώρα μας».

Δείτε την

Εν τω μεταξύ, λίγο μετά την επίθεση, ανακοίνωση εξέδωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, ο οποίος ανέφερε: «Τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα κι εναντίον του νόμου για την φύλαξη των ΑΕΙ από έκνομες δραστηριότητες. Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που το γραφείο της Υπουργού γίνεται στόχος. Ας γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει».

Υπενθυμίζεται εδώ ότι και λίγο νωρίτερα άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του Action 24 για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις