Ελλάδα

Κερατέα: Μικροί και μεγάλοι πάγωσαν με αυτό που είδαν στην παραλία! Θαλάσσιο κήτος ξεβράστηκε στην Κακιά Θάλασσα

Η εικόνα ενός νεκρού κήτους στην παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα έφτασε στο newsit.gr μέσω ενός αναγνώστη μας.

Όπως μας πληροφόρησε ο αναγνώστης μας, το κήτος, μάλλον φαλαινοειδές, έγινε αντιληπτό σήμερα το πρωί. Ειδοποιήθηκε το λιμενικό, αλλά δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια κινητοποίηση. Το κήτος βρίσκεται στην πρώτη παραλία, μπροστά από ταβέρνα της περιοχής και δυστυχώς αποσυντίθεται στην ακτή κάτω από τον ήλιο.

Η δυσοσμία στην περιοχή είναι αφόρητη. Το άτυχο θαλάσσιο θηλαστικό υπολογίζεται ότι έχει μήκος περίπου 10 με 11 μέτρα. Το newsit.gr βρέθηκε στο σημείο και δείτε τις εικόνες.

khtos

khtos

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ανήλικος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 16χρονη στην Λιοσίων, είχε ξανά συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών
Ήταν ανάμεσα στους 10 συλληφθέντες που τον Δεκέμβριο του 2024 πιάστηκαν να διακινούν ναρκωτικά σε δύο σχολεία της Αθήνας, και σκόπευαν να δώσουν κάνναβη σε μαθητές που θα συμμετείχαν σε 5ήμερη εκδρομή
Ο 16χρονος που συνελήφθη για την παράσυρση με εγκατάλειψη στην Λιοσίων