Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Κερατσίνι: Ηλεκτροσόκ και σεξουαλικές πράξεις μεταξύ των ΑΜΕΑ μετέδιδε live ο μαστροπός

Κερατσίνι: Ηλεκτροσόκ και σεξουαλικές πράξεις μεταξύ των ΑΜΕΑ μετέδιδε live ο μαστροπός

Μια ανώνυμη καταγγελία για τις σκοτεινές ημέρες και τα έργα του 42χρονου, του διαδικτυακού μαστροπού που «φυλάκισε» δύο δύστυχους νέους με ειδικές ανάγκες σε ένα αυτοσχέδιο «ροζ» στούντιο στο Κερατσίνι και μέσω του καναλιού που διέθετε στο youtube έστησε ένα απάνθρωπο «τσίρκο της διαστροφής» για να ικανοποιεί το κοινό του βάζοντας τα θύματά του να προβαίνουν ακόμη και σε live σεξουαλικές πράξεις, ήταν αυτή που τον οδήγησε στο πιάτο των αρχών.

Το «βαθύ λαρύγγι» που κάρφωσε την αδιανόητη δράση του 42χρονου μαστροπού από το Κερατσίνι, είπε στην καταγγελία που έκανε από την άλλη άκρη της γραμμής, ότι ο 42χρονος σε live μετάδοση έβαζε τους δύο νέους – άτομα με ειδικές ανάγκες – να επιδίδονται μεταξύ τους σε σεξουαλικές πράξεις, τους κούρευε, τους έκανε ηλεκτροσόκ με taser gun, μόνο και μόνο για να ικανοποιεί τα κτηνώδη ένστικτα του κοινού του, το οποίο πλήρωνε όσο- όσο για να βλέπει το απάνθρωπο αυτό θέαμα σε βάρος των δύο δύστυχων και ανήμπορων νέων.

Προσοχή, σκληρές εικόνες: 

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, μετά τα όσα τους είπε ο πληροφοριοδότης, δεν άφησαν τον χρόνο να χαθεί. Αμέσως έπιασαν δουλειά «λοκάροντας» τον διαδικτυακό «ροζ σινεμά» και καταγράφοντας τις κινήσεις του. Μέχρι που στις 00:40 το ξημέρωμα του Σαββάτου (11.11.2023) αποφάσισαν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσουν επιχείρηση στο «ροζ Κωσταλέξι» της οδού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, να περάσουν χειροπέδες στον μαστροπό και να απαλλάξουν τα δύο θύματα από το μαρτύριο τους.

Ο δράστης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, προκειμένου να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ τα δύο θύματα, η κοπέλα ηλικίας 21 ετών και ο 25χρονος από τη Νίκαια, εξετάστηκαν από αξιωματικούς του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας και ειδικούς ψυχολόγους, προκειμένου να περιγράψουν όλα όσα εφιαλτικά βίωναν εδώ και καιρό στο κρυφό στούντιο του Κερατσινίου.

Ο 42χρονος, κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 308 π.κ. «σωματική βλάβη», 361 π.κ. «εξύβριση», 349 παρ. 2 π.κ. «μαστροπεία», με την επιβαρυντική περίσταση του αρθρου 82α π.κ. «έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά», καθώς και του ν. 2168/1993 «ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις». 

Ηλεκτροσόκ, κούρεμα, γιαούρτωμα και σκληρές σεξουαλικές πράξεις 

Όπως αναλυτικά περιγράφεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ η δράση του 42χρονου, ξεδιπλώνεται ως εξής: «Ο ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από την 18/10/2023 έως και την 01/11/2023, προέβη σε κατ’ εξακολούθηση σε κακοποιητικές συμπεριφορές που περιελάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, σεξουαλικές πράξεις, ήτοι χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser gun), ξύρισμα κεφαλής, γιαούρτωμα, υπονοούμενες πράξεις πεοθηλασμού έναντι αμοιβής, σε βάρος δύο νεαρών ατόμων με εξασθενημένη την διάνοια (ενός άνδρα και μίας γυναίκας), και την μετάδοση αυτών σε πραγματικό χρόνο, μέσω προσωπικού του λογαριασμού στην ιστοσελίδα «YouTube».

Την 10/11/2023 κατά το χρονικό διάστημα από την 00:00 ώρα έως και την 02:30 ώρα, προέβη στην μετάδοση των ως άνω πράξεων. Κατόπιν αυτού αναζητήθηκε και συνελήφθη.

Στα θύματα χορηγήθηκε ιατροδικαστική παραγγελία, ενώ αναζητείται δομή η οποία θα τους φιλοξενήσει ενώ ο δράστης με την σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις