Ελλάδα

Κερατσίνι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με ύποπτο αυτοκίνητο έξω από το εργοστάσιο

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του τραγικού θανάτου της μικρής Όλγας στο εργοστάσιο στο Κερατσίνι βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της ζητά να διερευνηθεί από τις αρχές ο ρόλος ενός αυτοκινήτου και δύο μηχανών που βρίσκονται έξω από τον χώρο, όπου είναι νεκρό το παιδάκι καθώς και η παρουσία άλλων ατόμων.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Star, φαίνεται ότι 9 λεπτά μετά το άνοιγμα της μεταλλικής πόρτας όπου είχε σφηνωθεί το παιδάκι, φθάνει στην απέναντι πλευρά ένα αυτοκίνητο.

Αναλυτικά οι κινήσεις

  • Σταματά και ανάβει τα alarm. Το ρολόι δείχνει 18:06 το απόγευμα. Από τη θέση που βρίσκεται ο οδηγός μπορεί να δει ότι το κοριτσάκι είναι στο έδαφος. Ένα λεπτό αργότερα κλείνει τα φώτα.
  • Δευτερόλεπτα μετά, δύο εργαζόμενοι του εργοστασίου αποχωρούν έχοντας δίπλα τους το νεκρό παιδί, ενώ στο παιδί πηγαίνει ένας από τους υπαλλήλους και το περιεργάζεται. Ο υπάλληλος φαίνεται να μιλά στο κινητό. Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγαίνει στον δρόμο. Ο υπάλληλος συνεχίζει να μιλά στο κινητό του.
  • Δύο λεπτά αργότερα  φθάνει πίσω από το αυτοκίνητο και σταματά μία μηχανή. Οι δύο οδηγοί συνομιλούν μεταξύ τους και η μηχανή αποχωρεί από το σημείο.
  • Στις 18:12 αποχωρεί και τρίτος υπάλληλος. Το αυτοκίνητο παραμένει απέναντι. Για τα επόμενα λεπτά ο οδηγός του αυτοκίνητου στέκεται στον δρόμο και ο υπάλληλος μπροστά στην είσοδο.
  • Στις 18:16 εμφανίζεται και άλλη μηχανή, η οποία έχει ανέβει ανάποδα τον δρόμο και σταματά ακριβώς μπροστά στο αυτοκίνητο. Αποχωρούν ταυτόχρονα στις 18:20 με τη μηχανή να ανεβαίνει το διάζωμα και να περνά στην άλλη πλευρά του δρόμου.

Click4more: Κερατσίνι: Νέο «σκληρό» βίντεο – Έβλεπαν την 8χρονη νεκρή και δεν αντιδρούσαν

Η παρουσία του αυτοκινήτου και των δυο μηχανών το διάστημα που το κοριτσάκι είναι νεκρό γεννά ερωτήματα. Έχουν ή δεν έχουν σχέση οι οδηγοί με την υπόθεση; Έχουν τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους; Γιατί η μία μηχανή ανεβαίνει ανάποδα τον δρόμο;

Η οικογένεια της Όλγας ζητά να μάθει πότε βγήκε το φωτοκύτταρο από τη μεταλλική πόρτα, πότε κάλεσαν οι υπάλληλοι το ΕΚΑΒ και πόσοι ήταν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο το μοιραίο απόγευμα.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Γιώργος Γαλίτης δημιούργησε ένα σκίτσο με τη μικρή Όλγα ως άγγελο. «Έλα κοριτσάκι μου, αυτές οι πύλες δεν έχουν καγκελόπορτες».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Star.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Έντονες καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις – Άνεμοι έως 8 μποφόρ και θερμοκρασία στους 19 βαθμούς
Στη δυτική και νότια Πελοπόννησο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές, που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις
Βροχή
ΕΛΑΣ: Το βίντεο κατά του εκφοβισμού και το Fiat 500 που «κάνει» bullying σε άλλα περιπολικά – «Είναι βία»
Στο βίντεο φαίνεται ένας αστυνομικός να κρατά με λουρί ένα μικρό περιπολικό, μάρκας Fiat 500, το οποίο είναι επιθετικό και κινείται απειλητικά σε βάρος δύο μεγαλύτερων οχημάτων τύπου τζιπ της ΕΛΑΣ
ΕΛΑΣ
Εξαφάνιση 28χρονου από την Θεσσαλονίκη – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Ο Χρήστος Τσακίρης έχει ύψος 1.63 μ., 80 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πορτοκαλί φούτερ μπλούζα, μπλε αθλητική φόρμα ΝΙΚΕ και μαύρα αθλητικά παπούτσια
Εξαφάνιση
Ένοχοι γονείς για κακοποίηση και βασανιστήρια σε βάρος των παιδιών τους στον Βόλο - Τα χτυπούσαν με μαστίγιο και τους έφτυναν το φαγητό
Η 31χρονη μητέρα καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή, ενώ ο 36χρονος πατέρας σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή
iStock 6