Σάββατο, 2 Μαρ.
11oC Αθήνα

Κερατσίνι: «Συμμετείχαν αυτοβούλως» – Η απολογία του 42χρονου youtuber για τη φρίκη με τα ΑμεΑ

Κερατσίνι: «Συμμετείχαν αυτοβούλως» – Η απολογία του 42χρονου youtuber για τη φρίκη με τα ΑμεΑ

Ο 42χρονος youtuber, στην απολογία του στον ανακριτή Πειραιά, αρνήθηκε τα πάντα – όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν για όσα απίστευτα συνέβαιναν στο Κερατσίνι και ήλθαν στο φως της δημοσιότητας το Σάββατο (11.11.23).

Προκλητικός και απόλυτα ψύχραιμος, με σταθερή φωνή, επιχείρησε να αποτινάξει από πάνω του, τις αδιανόητες πράξεις σε βάρος των δυο ατόμων με νοητική υστέρηση λέγοντας στον ανακριτή ότι συμμετείχαν αυτοβούλως στις φρικαλέες εκπομπές που έστηνε στο κρυφό στούντιο του Κερατσινίου, αναφέροντας ότι ήταν εκπομπές σάτιρας, χαβαλέ και πλάκας.

Μάλιστα, έφθασε σε σημείο να αρνηθεί ότι η 21χρονη κοπέλα με ελληνική ταυτότητα και ρίζες από τον Άγιο Δομίνικο και ο 25χρονος που εμφανίζονται στο υλικό της ντροπής, είναι άτομα με νοητική υστέρηση, ζητώντας να εξεταστούν συμπληρωματικά, από τις αρχές, ισχυριζόμενος ότι πιέστηκαν και κατευθύνθηκαν από την Αστυνομία να καταθέσουν εναντίον του ότι βασανίστηκαν, γιατί όλα ήταν συναινετικά.

Φυσικά αν και επιχείρησε να κάνει το άσπρο- μαύρο και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το «ανθρώπινο τσίρκο» που εμπνεύστηκε μεταδίδοντας οn line τα μεσαιωνικά βασανιστήρια σε διεστραμμένους viewers, που πλήρωναν όσο-όσο για να παραγγέλνουν αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος δυο δύστυχων πλασμάτων με μειωμένη αντίληψη, δεν έπεισε και μετά την απολογία του αποφασίστηκε η προφυλάκιση του.

Ο ανταγωνιστής streamer Χαγιάτε

Ο 42χρονος, στη δική του εκδοχή των πραγμάτων, ενώπιον του ανακριτή, αναφερόμενος στα δυο άτομα και τη γνωριμία τους, είπε ότι συνεργάζονταν με έναν streamer ονόματι Χαγιάτε που ήταν ανταγωνιστής του 42χρονου. Έκανε παρόμοια εκπομπή όμως δεν πήγαινε καλά και όταν σταμάτησε να έχει δημοτικότητα, τους έδιωξε και τότε πήγαν σε εκείνον και του ζήτησαν να συνεργαστούν. Τόνισε, ότι δεν τους προσέγγισε εκείνος αλλά οι ίδιοι.

Οι πέντε συνεργάτες

Ο κατηγορούμενος, είπε ότι ξεκίνησε να κάνει τις εκπομπές πριν από περίπου δυο χρόνια, Σε ό,τι αφορά και στη συμμετοχή άλλων ατόμων, είπε ότι υπήρχαν πέντε συνεργάτες που μοιράζονταν τα χρήματα από τους viewers που ζητούσαν να πραγματοποιούν διάφορες πράξεις όπως κούρεμα, ηλεκτροσόκ με taser και άλλα αποτρόπαια και εξευτελιστικά που προκαλούν την κοινή λογική, τα οποία χαρακτήρισε χαβαλέ, σάτιρα και πειράγματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις