Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Κέρκυρα: Κωμικοτραγική ιστορία με πτώμα στην παραλία!

πτώμα

– Μια απίστευτη καταγγελία έφτασε στο newsit.gr για τον πνιγμό μιας γυναίκας σε παραλία της Κέρκυρας
– ΕΚΑΒ, Λιμενικό και Αστυνομία δεν εμφανίστηκαν… ποτέ κι έτσι ανέλαβε ένας ναυαγοσώστης που έμεινε για δύο ώρες στα ρηχά!
– Στο σημείο έφτασε τελικά ένα γραφείο τελετών και το πτώμα μεταφέρθηκε μέσα σε μία μαύρη σακούλα και πάνω σε ξαπλώστρα (!)
– Ακούστε την καταγγελία που έγινε αποκλειστικά στο newsit.gr
– Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

Μια ιστορία που θα ήταν κωμικοτραγική εάν δεν ήταν απλά… τραγική. Η καταγγελία έφτασε στο newsit.gr κι έχει να κάνει με το πτώμα μιας γυναίκας που βρέθηκε σε βράχια της παραλίας Γλυφάδας, στην Κέρκυρα.

Δείτε στην συνέχεια του κειμένου βίντεο και φωτογραφίες από τις ανατριχιαστικές στιγμές

Πτώμα… σε ξαπλώστρα

Όπως καταγγέλλει η κυρία Μαρία στο newsit.gr άνθρωποι που ήταν παρόντες στο περιστατικό, ειδοποίησαν το Λιμενικό και την αστυνομία, καθώς υπήρχε κάποιος άνθρωπος αναίσθητος. “Χθες το μεσημέρι (σ.σ. Πέμπτη) ήμουν στην παραλία της Γλυφάδας. Στις 14:30 έμαθα ότι υπάρχει μία νεκρή γυναίκα. Στις 17:30 ήρθαν δύο άντρες του λιμενικού. Άρχισαν να λένε πως θα έρθει λιμενικό από θάλασσα και το πτώμα το έβγαλε τελικά ο ναυαγοσώστης που ήταν στο ξενοδοχείο”, μας είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια συνεχίζει την εξιστόρηση της απίστευτης ιστορίας: “Δεν το έβγαλε έξω για να μην μαζευτεί κόσμος. Για περίπου δύο ώρες έμεινε στα ρηχά. Το βλέπαμε. Δίπλα του ήταν ο ναυαγοσώστης και το κοιτούσε. Δεν ήρθε ούτε αστυνομία ούτε το λιμενικό να τον παραλάβει. Κατά τις 19:30 το απόγευμα ήρθαν δύο άνθρωποι από το γραφείο τελετών πέρασαν από το ξενοδοχείο με μία μαύρη σακούλα από το χέρι και δεν είχαν φέρει φορίο”.

Η κυρία Μαρία τονίζει αμέσως μετά: “Έτσι πήραν το πτώμα με μία ξαπλώστρα και το έβαλαν στο φορτηγάκι και έφυγαν. Το θέαμα όλο ήταν να βλέπουμε την ξαπλώστρα και το πτώμα που έμεινε για δύο ώρες στο νερό. Ο κόσμος έβλεπε. Είχε και μικρά παιδιά τα οποία έβλεπαν το πτώμα. Το πέρασαν μέσα από την παραλία. Λιμενικό δεν ήρθε, η αστυνομία δεν ήρθε και δεν ήρθε ούτε ιατροδικαστής”.

Ακούστε τι δηλώνει η κυρία Μαρία αποκλειστικά στο newsit.gr

Σοκαριστικές στιγμές

Οι εικόνες που έρχονται από το σημείο είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Αποτυπώνουν με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τα όσα τραγικά μετέφερε η καταγγέλουσα στο newsit.gr.

Δείχνουν τους άνδρες από το γραφείο τελετών να μεταφέρουν το πτώμα της γυναίκας σε μια μαύρη σακούλα, ενώ το έχουν πάνω σε μία ξαπλώστρα, αφού όπως προαναφέραμε και σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι αρμόδιες Αρχές ήταν… εκκωφαντικά απούσες.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις