Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Κηδεία Ιμάντ Ζέιν: Τελευταίο αντίο στον εφοπλιστή σε στενό οικογενειακό κύκλο

Κηδεία Ιμάντ Ζέιν: Τελευταίο αντίο στον εφοπλιστή σε στενό οικογενειακό κύκλο

Η κηδεία του εφοπλιστή Ιμάντ Ζέιν, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Πέμπτη (2.11.2023) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε ισλαμικό τζαμί στον Νέο Κόσμο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του από τον υπεύθυνο ασφαλείας, προκαλώντας σοκ στην οικογένειά του. Ο ισχυρός άνδρας της μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας «Naftomar», πάτησε τη σκανδάλη της καραμπίνας, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Δύο ημέρες μετά, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του.

Από το τελευταίο «αντίο» δε θα μπορούσε να λείπει η πρώην σύζυγός του, Λούλου Ζέιν, η οποία, συντετριμμένη, υποβασταζόταν από τον πολύ καλό τους φίλο, Ηλία Ψινάκη. Συγκλονισμένος από τον χαμό του Ιμάντ Ζέιν και ο αδελφός του, ο οποίος δέχτηκε τα συλλυπητήρια συγγενών και φίλων.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του Ιμάντ Ζέιν, με πιθανότερο να κρίνεται αυτό της αυτοχειρίας, καθώς ο ίδιος άφησε ένα σημείωμα στη πρώην σύζυγό του, η οποία βρισκόταν στον πάνω όροφο, ζητώντας της να τον συγχωρέσει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις