Ελλάδα

Κηδεία Ιμάντ Ζέιν: Τελευταίο αντίο στον εφοπλιστή σε στενό οικογενειακό κύκλο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κηδεία του εφοπλιστή Ιμάντ Ζέιν, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Πέμπτη (2.11.2023) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε ισλαμικό τζαμί στον Νέο Κόσμο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του από τον υπεύθυνο ασφαλείας, προκαλώντας σοκ στην οικογένειά του. Ο ισχυρός άνδρας της μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας «Naftomar», πάτησε τη σκανδάλη της καραμπίνας, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Δύο ημέρες μετά, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του.

Από το τελευταίο «αντίο» δε θα μπορούσε να λείπει η πρώην σύζυγός του, Λούλου Ζέιν, η οποία, συντετριμμένη, υποβασταζόταν από τον πολύ καλό τους φίλο, Ηλία Ψινάκη. Συγκλονισμένος από τον χαμό του Ιμάντ Ζέιν και ο αδελφός του, ο οποίος δέχτηκε τα συλλυπητήρια συγγενών και φίλων.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του Ιμάντ Ζέιν, με πιθανότερο να κρίνεται αυτό της αυτοχειρίας, καθώς ο ίδιος άφησε ένα σημείωμα στη πρώην σύζυγό του, η οποία βρισκόταν στον πάνω όροφο, ζητώντας της να τον συγχωρέσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάρος: Καμία ισχύ δεν έχει η άδεια ναυαγοσώστη που υποστήριζε ότι είχε ο ιδιοκτήτης του beach bar που πνίγηκε ο 4χρονος – Τι δείχνουν τα βίντεο
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει από τον ΕΟΤ και την πολεοδομία αυτοψία στο χώρο, όπου καθημερινά περνούσαν τις ώρες τους εκατοντάδες πελάτες κάθε ηλικίας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
25