Site icon NewsIT
18:49 | 21.05.25

Κηδεία Νίκου Γαλανού: Η στιγμή που οι πρωταγωνιστές της «Γης της ελιάς» αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους συνάδελφο

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Η γη της ελιάς»

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Η γη της ελιάς» / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Newsit Newsroom

Θλίψη και πόνος για τους συντελεστές της σειράς του MEGA εξαιτίας της απώλειας του σπουδαίου ηθοποιού

Ο Νίκος Γαλανός «έφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα (19.05.2025), βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους συμπρωταγωνιστές του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς», που έδωσαν σύσσωμα το «παρών» στην κηδεία του..

Οι περισσότεροι ηθοποιοί της σειράς «Η γη της ελιάς» βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (21.05.2025) στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Παπάγου για να αποχαιρετίσουν τον δικό τους Ισίδωρο Βρεττάκο, ο οποίος δυστυχώς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία του Νίκου Γαλανού πραγματοποιήθηκε σε κλίμα πόνου και οδύνης.

Ο Αντρέας Γεωργίου / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιούνται κατά το μεγαλύτερο μέρος τους στην Κύπρο και ίσως για τον λόγο αυτό κάποιοι ηθοποιοί να μη κατάφεραν να ταξιδέψουν εκτάκτως στην Αθήνα για να πουν το στερνό «αντίο» στον πρώην συμπρωταγωνιστή τους.

Η Λυδία Κονιόρδου / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η Άντζελα Γκρεκέκου / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ο Πασχάλης Τσαρούχας / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Η Ιφιγένεια Τζόλα / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Ο Τάσος Ιορδανίδης / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Ο Μάξιμος Μουμούρης / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σχεδόν όλοι οι συμπρωταγωνιστές του Νίκου Γαλανού από τη σειρά η «Γη της ελιάς» ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους συνεργάτη. Ο Αντρέας Γεωργίου, η Άντζελα Γκερέκου, η Λυδία Κονιόρδου, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Τάσος Ιορδανίδης, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Μάξιμος Μουμούρης, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η Αντιγόνη Νεοφύτου, η Ήβη Νικολαϊδου, η Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, η Νικόλ Χριστοδούλου, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, αλλά και ηθοποιοί που πήραν μέρος σε προηγούμενους κύκλους της σειράς, όπως ο Διονύσης Παπανδρέου, η Μελίνα Κόντη, ο Ραφαήλ Καρυωτάκης και ο Νίκος Μέλλος. 

Ακόμη, πλήθος γνωστών ηθοποιών έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Νίκου Γαλανού για να τιμήσουν τη μνήμη του, καλλιτέχνες όπως ο Θοδωρής Κατσαφάδος, η Κάτια Δανδουλάκη, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Νίκος Κοντογιώργης και πολλοί ακόμα.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Εκεί βρισκόταν και η τελευταία του σύντροφος, Έλενα Σαγανά, συνοδευόμενη από την Ελένη Σούρα.

«Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ», είπε συντετριμμένη η τελευταία σύντροφος του Νίκου Γαλανού την ώρα που η αττική γη σκέπαζε το φέρετρο του.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Η γη της ελιάς» / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Η Νικόλ Χριστοδούλου και η Ευφροσύνη Κουτσουβέλη / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Η Μελίνα Κόντη και η Αντιγόνη Νεοφύτου / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Η Άντζελα Γκερέκου και η Νίκη Παλληκαράκη / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Αντρέας Γεωργίου / NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

«Αυτές οι στιγμές ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολες στιγμές και για μας πολύ οικογενειακές στιγμές. Δεν μπορώ να σας πω τι ήταν ο Νίκος σαν ηθοποιός, γιατί το έχουν πει και το ξέρετε. Για μένα ο Νίκος ήταν τα νιάτα μας, ήταν τα όνειρά μας, ήταν οι ελπίδες μας, ήταν οι διεκδικήσεις μας, τα γέλια, τα κλάματα, οι έρωτές μας, οι απογοητεύσεις μας, η γενιά μας.

Πραγματικά, είμαι ευγνώμων σε αυτή τη γενιά γιατί ζήσαμε πολύ όμορφα και είχαμε μπροστά μας πολύ ωραία φώτα. Αυτά τα φώτα, λοιπόν φώτιζαν τον Νίκο τόσα χρόνια, που ήταν οι προβολείς. Αυτό που σκεφτόμουν τώρα είναι ότι έχει ακόμα πιο ωραίο φως, ουράνιο. Οπότε… είναι πάλι ανάμεσα στο φως», είχε δηλώσει νωρίτερα η Κάτια Δανδουλάκη μιλώντας για τον Νίκο Γαλανό στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version