Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Η θερμή υποδοχή του Παύλου Γλύξμπουργκ στον βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε και στη σύζυγό του, Λετίθια

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Η θερμή υποδοχή του Παύλου Γλύξμπουργκ στον βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε και στη σύζυγό του, Λετίθια

Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (16.01.2023) στην Μητρόπολη Αθηνών, βρέθηκε σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Στα σκαλιά του ιερού ναού τους υποδέχθηκε ο πρωτότοκος γιος του έκπτωτου μονάρχη της Ελλάδας, Παύλος Γλύξμπουργκ. 

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας που έφτασαν πρώτα στην Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος με τη σύζυγό του και αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, βασίλισσα Σοφία και τις δύο κόρες τους Έλενα και Κριστίνα. 

Λίγο αργότερα έφτασαν και ο βασιλιάς Φελίπε μαζί με τη σύζυγό του βασίλισσα Λετίθια, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Ισπανία στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής. Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας υποδέχθηκε ο πρωτότοκος γιος του έκπτωτου μονάρχη της Ελλάδας. 

Δείτε βίντεο:

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ, όπως φαίνεται και από όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός, ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιος απέναντι βασιλιά Φελίπε και τη σύζυγό του βασίλισσα Λετίσια, αφού δεν τους χαιρέτησε με μια τυπική χειραψία αλλά τους αγκάλιασε και τους φίλησε. 

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις