Ελλάδα

Κηφισιά: 14χρονος και 20χρονος προσπάθησαν να ληστέψουν με μαχαίρι ανήλικους

Το βράδυ της Παρασκευής (28.10.2022) συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στην Κηφισιά, δύο παιδιά – 14 και 20 ετών -, που κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 14χρονος και ο 20χρονος, που συνελήφθησαν στην Κηφισιά στο πλαίσιο του αυτοφώρου, προσέγγισαν ανήλικο και με απειλή μαχαιριού προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να τον ληστέψουν. Οι δύο νεαροί δεν πτοήθηκαν και λίγο ώρα αργότερα στο ίδιο σημείο προσπάθησαν να ληστέψουν έναν άλλο ανήλικο. 

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μετέβησαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους. Ο 14χρονος και ο 20χρονος λίγο αργότερα εντοπίστηκαν, ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και συνελήφθησαν.

Κατά τον έλεγχο τους, οι κατηγορούμενοι έριξαν στο έδαφος δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια συνολικού μήκους δεκατεσσάρων εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες αυξάνουν τις δυνάμεις τους σε Θεσσαλονίκη και Τέμπη: Ο «χάρτης» των μπλόκων και πότε ανοίγουν τα διόδια
Ανυποχώρητοι δεν φεύγουν από τα μπλόκα - Συνεδριάζουν σήμερα αγρότες από τα μπλόκα της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης - Πού υπάρχουν νέες κινητοποιήσεις
Τρακτέρ
«Τύμπανα» πολέμου στην Ευρώπη: Πώς αντιδρούν οι Έλληνες στο ενδεχόμενο μίας σύρραξης
Με φόντο τον καταστροφικό πόλεμο στην Ουκρανία και τις προειδοποιήσεις ξένων και Ελλήνων αξιωματούχων, το ενδεχόμενο να ξεσπάσει και νέος πόλεμος στην Ευρώπη, τρομοκρατεί τους Έλληνες
Στρατιώτες
11
Κωνσταντίνος Ανεστίδης: «”Λάσπη” όσα λέγονται – Αν ήμουν παράνομος γιατί μου μπήκαν χρήματα στις 17 Δεκεμβρίου;»
Νέες δηλώσεις από τον αγροτοσυνδικαλιστή των Μαλγάρων που ελέγχεται για επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ ύψους 122.000 ευρώ - «Είναι όλα ιδιόκτητα και δεν υπάρχει κάτι να κρύψω», ανέφερε
Κώστας Ανεστίδης
38