Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κηφισιά: Με ραντεβού η αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων – Στο νοσοκομείο δύο έφηβοι, συνελήφθη μαθητής

Κηφισιά: Με ραντεβού η αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων – Στο νοσοκομείο δύο έφηβοι, συνελήφθη μαθητής

Ραντεβού μέσω διαδικτυακών εφαρμογών έκλεισαν δυο ομάδες παιδιών, ηλικίας 15 και 14 ετών, προκειμένου να «λύσουν τις διαφορές τους» χθες (24.9.2023) το βράδυ στην Κηφισιά.

Τα παιδιά, μαθητές από περιοχές των βορείων προαστίων, συναντήθηκαν στην πλατεία «1η Μαΐου» στην Κηφισιά, στις 20:15, και μπροστά στα μάτια περαστικών άρχισαν στην αρχή να διαπληκτίζονται και στην συνέχεια να χτυπιούνται μεταξύ τους.

Αποτέλεσμα ήταν δυο μαθητές να μεταφερθούν στον νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, χωρίς ευτυχώς να είναι σοβαρά τραυματισμένα.

Δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν ένα μαθητή, ενώ οι πληροφορίες λένε πως μέσα στης επόμενες ώρες θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις καθώς ταυτοποιήθηκαν και άλλοι ανήλικοι.

Μάλιστα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μίλησαν με τα δυο τραυματισμένα παιδιά, τα οποία ανέφεραν ότι το ραντεβού κλείστηκε μέσα διαδικτυακών εφαρμογών, όμως αρνήθηκαν να πουν το παραμικρό για τα κίνητρα του αιματηρού σκηνικού. 

Όταν δηλαδή οι αστυνομικοί τους ρώτησαν «ποιες διαφορές είχατε με την άλλη ομάδα», οι μαθητές έκλεισαν ο στόμα τους και δεν ανέφεραν το παραμικρό. 

Οι αναλυτές της Ασφάλειας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και άλλα παιδιά από μαρτυρίες, αλλά και βίντεο από το σημείο, που τα δείχνουν να πλησιάζουν και στη συνέχεια να απομακρύνονται από την πλατεία της Κηφισιάς.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις