Ελλάδα

Κηφισιά: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι για ληστεία και οπλοκατοχή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρεις 16χρονοι στην Κηφισιά συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για ληστεία, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, λίγο πριν τη σύλληψή τους οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν τρεις 15χρονους στην Κηφισιά και με την απειλή χρήσης βίας αφαίρεσαν από τον έναν τσαντάκι, καπέλο και φουλάρι.

Αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν λίγο αργότερα τους κατηγορούμενους στην Κηφισιά, ακινητοποίησαν τους δύο, ενώ ο τρίτος όταν είδε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή.

Αφού ακινητοποιήθηκε και ο τρίτος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε σουγιάς, οδηγηθήκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κρήτη: Οικογενειακή υπόθεση η διακίνηση ναρκωτικών για τις τρεις συμμορίες – Οι συνομιλίες που «έκαψαν» τον 43χρονο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Πάνω από 70 οι κατηγορούμενοι, στις 16 οι συλλήψεις μέχρι στιγμής - Η δράση και ο ρόλος των μελών των οικογενειών και ο 21χρονος που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις 2 οικογένειες
Αστυνομικοί
Σάλος από βίντεο με γιατρό που ζητάει «φακελάκι» από ασθενή πριν χειρουργηθεί – «100 ευρώ δεν είναι πολλά, θα τα κανονίσουμε»
Στο βίντεο διάρκειας περίπου 90 δευτερολέπτων φαίνεται αναισθησιολόγος να ζητάει «φακελάκι» 100 ευρώ από ασθενή - «Είναι πολλά; Εγώ δεν θέλω»
Γιατρός ζητάει «φακελάκι» από ασθενή
42