Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Κηφισιά: Την προηγούμενη ημέρα ανέβαζε story από το μαγαζί και την επόμενη του επιτέθηκε με τον μπαλτά

Κηφισιά: Την προηγούμενη ημέρα ανέβαζε story από το μαγαζί και την επόμενη του επιτέθηκε με τον μπαλτά

Συγκλονιστικό είναι το παρασκήνιο γύρω από την άγρια επίθεση στο κατάστημα στην Κηφισιά, όταν ο 24χρονος δράστης μπούκαρε στο μαγαζί και με έναν μπαλτά 30 εκατοστών χτύπησε με μανία τον υπάλληλο, που νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια στον Ευαγγελισμό. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μία μέρα πριν το απίστευτο περιστατικό στο κατάστημα στην Κηφισιά, ο 24χρονος δράστης είχε ανεβάσει story από το μαγαζί, από όπου δήλωνε «τι ωραία που περνάμε εδώ». 

Την ίδια στιγμή, το newsit.gr φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την άγρια επίθεση στο κατάστημα στην Κηφισιά, έξω από τα οποίο επικρατούσε πανικός. 

Μέσα από το οργισμένο το πλήθος που έχει μαζευτεί στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ακούγεται μία φωνή να φωνάζει «αν πεθάνει το παιδί, θα σε φάμε λάχανο». 

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος δράστης περίπου στις 6 το απόγευμα μπήκε στο κατάστημα και επιτέθηκε στον εργαζόμενο με μπαλτά 30 εκατοστών, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια.

Ο πατέρας του που είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του μαζί με όλη την οικογένειά του, μιλώντας νωρίτερα στο newsit.gr, ανέφερε: «είναι σε σοκ. Επικοινωνεί αλλά είναι καλά. Θα ήθελα να ηρεμήσει λίγο και πιστεύω όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον».

Πάντως, ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα ακριβή αίτια για την άγρια επίθεση, και ενώ αρχικά υπήρξε η πληροφορία για οικονομικές διαφορές μεταξύ του δράστη και του ιδιοκτήτη του καταστήματος, στην κατάθεση που έδωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στους αστυνομικούς είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον δράστη κι ότι δεν τον γνωρίζει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις