Ελλάδα

Κηφισιά: Χειροπέδες σε 45χρονο που «ξάφριζε» σπίτια – Απέσπασε τιμαλφή και ποδήλατα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την κατηγορία των διακεκριμένων κλοπών κατ’ εξακολούθηση, συνελήφθη ένας 45χρονος στην περιοχή της Κηφισιάς σήμερα (13.06.2024).

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έπειτα από σήμα του κέντρου για περιστατικό κλοπής σε σπίτι στην Κηφισιά, εντόπισαν τον 45χρονο και τον οδήγησαν τον Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, ο 45χρονος τουλάχιστον κατά τους τελευταίους δύο μήνες, είχε διαπράξει 6 κλοπές και 4 απόπειρες κλοπής από σπίτια στις περιοχές της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας αφαιρώντας ανττικείμενα μεγάλης αξίας και ποδήλατα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο ισχυρισμός του 43χρονου για την δολοφονία του βρέφους στην Κυψέλη: «Μόλις πέθανε το σατανιασμένο, ησυχάσαμε»
Οι 18 μαχαιριές, τα δύο ενδεχόμενα για την βιολογική μητέρα του νεκρού βρέφους, η σημασία χρονολόγησης του θανάτου και ο ρόλος του 26χρονου Αφγανού
Το σπίτι της φρίκης στην οδό Θάσου στην Κυψέλη και ο 43χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους που συνελήφθη
5