Ελλάδα

Κηφισιά: Χειροπέδες σε 45χρονο που «ξάφριζε» σπίτια – Απέσπασε τιμαλφή και ποδήλατα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την κατηγορία των διακεκριμένων κλοπών κατ’ εξακολούθηση, συνελήφθη ένας 45χρονος στην περιοχή της Κηφισιάς σήμερα (13.06.2024).

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έπειτα από σήμα του κέντρου για περιστατικό κλοπής σε σπίτι στην Κηφισιά, εντόπισαν τον 45χρονο και τον οδήγησαν τον Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, ο 45χρονος τουλάχιστον κατά τους τελευταίους δύο μήνες, είχε διαπράξει 6 κλοπές και 4 απόπειρες κλοπής από σπίτια στις περιοχές της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας αφαιρώντας ανττικείμενα μεγάλης αξίας και ποδήλατα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ακόμα και πισώπλατα μαχαίρωνε ο 27χρονος την Πηνελόπη στην Ηγουμενίτσα - Κοιμόταν για ώρες ο δράστης μετά το φονικό
Ο 27χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές για οπαδική βία και μικροκλοπές - Γιατί τα οικονομικά κίνητρα που ο ίδιος ισχυρίστηκε δεν πείθουν τις αστυνομικές αρχές - Απολογείται την Πέμπτη
25χρονη Πηνελόπη
Τα δύο ραντεβού του Μαζωνάκη για πλασμαφαίρεση και τα sms μεταξύ της γιατρού και υπνοθεραπευτή - «Σε πήρα στον λαιμό μου»
Ο τραγουδιστής είχε προγραμματίσει να κάνει δύο πλασμαφαιρέσεις στο μοιραίο ιατρείο της οδού Καρνεάδου στο Κολωνάκι - Η συνάντηση με τον υπνοθεραπευτή και τα μηνύματα που ρίχνουν φως στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης
11
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Τα κινητά τηλέφωνα θα δώσουν «απαντήσεις» για το κίνητρο του δράστη – «Τσακωμός για 1.900 ευρώ»
Στον 27χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών
Το 25χρονο θύμα της δολοφονίας
6