Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Κηφισός: Γερανοί και μοτοσικλέτες της Τροχαίας στη μάχη κατά του μποτιλιαρίσματος – Τι ανακοίνωσε ο Γιάννης Οικονόμου

Κηφισός: Γερανοί και μοτοσικλέτες της Τροχαίας στη μάχη κατά του μποτιλιαρίσματος – Τι ανακοίνωσε ο Γιάννης Οικονόμου

Καθημερινό πρόβλημα αποτελεί για τους Αθηναίους η αυξημένη κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και δη στον Κηφισό

Τις περισσότερες μέρες από νωρίς το πρωί δημιουργείται στον Κηφισό έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία ειδικά σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης κάποιου αυτοκινήτου, καθώς κλείνει μία ή και περισσότερες λωρίδες κυκλοφορίας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ανακοίνωσε πως από σήμερα θα υπάρχουν καθημερινά στη Λεωφόρο Κηφισού δύο γερανοφόρα οχήματα της Τροχαίας τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο ώστε να παρεμβαίνουν άμεσα.

Παράλληλα, μοτοσικλέτες της αστυνομίας θα περιπολούν καθημερινά στη Λεωφόρο Κηφισού, ώστε να ενημερώνουν γρήγορα σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης κάποιου οχήματος.

Στόχος είναι να απομακρύνονται άμεσα τα οχήματα και να δίνονται άμεσα στην κυκλοφορία όποιες λωρίδες κυκλοφορίας κλείνουν. 

Ετοιμόρροπη η γέφυρα της Νέας Φιλαδέλφειας

Ρεπορτάζ του Mega αναφέρει πως στην πεζογέφυρα το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, καθώς φαίνεται έτοιμη να καταρρεύσει.

Μάλιστα, κατά το ίδιο ρεπορτάζ, παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει η μία πλευρά οι άνθρωποι εξακολουθούν να τη χρησιμοποιούν για να διασχίσουν τον Κηφισό. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις