Ελλάδα

Κιλκίς: Αποσοβήθηκε ο κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς μέσα στην πόλη – Παραμένουν διάσπαρτες εστίες

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 86 άνδρες με 32 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων.

Αποσοβήθηκε ο κίνδυνος επέκτασης του πύρινου μετώπου στην πόλη του Κιλκίς. Η φωτιά είχε ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση το απόγευμα της Παρασκευής (25.7.25).

Ωστόσο η φωτιά παραμένει με διάσπαρτες εστίες κυρίως σε απορρίμματα και ξερά χόρτα στα νοτιοδυτικά της πόλης, στην περιοχή του παλιού ΚΤΕΟ.

Οι εναέριες δυνάμεις ενισχύθηκαν και μέχρι τη δύση του ηλίου στις προσπάθειες κατάσβεσης πήραν μέρος τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Αυξήθηκε επίσης και ο αριθμός των επίγειων δυνάμεων.

 

Επιχειρούν 86 άνδρες με 32 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων. Οι πυκνοί καπνοί έφτασαν κοντά στην πόλη του Κιλκίς προκαλώντας ανησυχία.

 

Η επαρχιακή οδός Κιλκίς – Πολυκάστρου η οποία παρέμενε κλειστή από τις 15:30 μετά το μεσημέρι έχει ανοίξει πλέον και η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά.

Νωρίτερα, σε κοντινή απόσταση εκκενώθηκε ξενοδοχείο, ένα σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα στην περιοχή, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία – Διάσπαρτες εστίες σε Εύβοια, Χανιά και Σπάρτη
Όλη τη νύχτα οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν μάχες με τις φωτιές σε Κύθηρα, Μεσσηνία, Εύβοια και Χανιά - Νέο μήνυμα για εκκένωση 5 περιοχών στα Κύθηρα -Τεράστια η βοήθεια από τα εναέρια μέσα
Φωτιά στα Κύθηρα
Ανανεώθηκε πριν 12 λεπτά
1