Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κινέτα: Η αποτύπωση του εφιάλτη! Συγκλονιστικές εικόνες

Κινέτα: Η αποτύπωση του εφιάλτη! Συγκλονιστικές εικόνες
Φωτογραφία: Eurokinissi

Οι εικόνες από την μεγάλη φωτιά στην Κινέτα είναι συγκλονιστικές. Είναι εικόνες Αποκάλυψης, εικόνες που μαρτυρούν πως η μάχη είναι άνιση…

Η μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται, από νωρίς το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή στην Κινέτα Αττικής και η οποία ξεκίνησε από πευκόφυτη έκταση στα Γεράνεια Ορη, έχει φτάσει σε σπίτια.

Ορισμένα από αυτά έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, άλλα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Παράλληλα, έχουν εκκενωθεί τρεις οικισμοί. Και συγκεκριμένα της Γαλήνης και του Πανοράματος 1 και 2.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που δίνουν σκληρή μάχη κόντρα στις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, ενισχύονται συνεχώς.

Οι φωτογραφίες από το σημείο είναι ενδεικτικές. Φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών…

Δείτε τις φωτογραφίες από την Κινέτα

Αυτή την ώρα επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Κινέτας 110 πυροσβέστες με 47 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 40 ατόμων, 5 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

Σημειώνεται, επίσης, ότι λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς, είναι κλειστές η νέα και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, από το 39-ο έως το 57-ο χλμ, ενώ οι πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει πολλές περιοχές της Αττικής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις