Ελλάδα

Κινέτα: Προβλήματα ακόμα στην εθνική οδό – Από μια λωρίδα προς Κόρινθο για 6 χλμ!

Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για οδηγούς που χρειάστηκε σήμερα να περάσουν από την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου τόσο προς Κόρινθο όσο και προς Πάτρα μετά το κλείσιμο του δρόμου επί ώρες λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Κινέτα. Οι πιο τυχεροί ενημερώθηκαν έγκαιρα και ματαίωσαν τις μετακινήσεις του αλλά οι πιο άτυχοι ήταν πολλοί και ακόμα μέχρι και αυτή την ώρα βασανίζονται.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Ολυμπία Οδό, στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 60ο έως το 66ο χλμ η κυκλοφορία γίνεται από μια λωρίδα.

Νωρίτερα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα στο τμήμα Ελευσίνα – Κόρινθος, καθώς απομακρύνθηκαν νερά και φερτά υλικά που συσσωρεύτηκαν νωρίς το πρωί στην περιοχή της Κινέτας.

Συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή με στόχο να καταστεί δυνατή η κυκλοφορία και προς Πάτρα, αρχικά σε μία λωρίδα, το συντομότερο δυνατό. Όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή πλησιάζοντας στην περιοχή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς προσωρινά η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικές εικόνες μετά την έκρηξη στην Πλάκα - Αγωνία για τους δυο ηλικιωμένους που μένουν στο κτίριο
Άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί αναζητούν στα χαλάσματα του κτιρίου τυχόν εγκλωβισμένους - Από την έκρηξη το οστικό κύμα ήταν τεράστιο και έχουν σπάσει πολλά τζάμια κτιρίων στην περιοχή
Έκρηξη στην Πλάκα
Ανανεώθηκε πριν 9 λεπτά
11
Το μήνυμα του Γιώργου Μαζωνάκη στην προφυλακισμένη γιατρό για την πλασμαφαίρεση - «Αγαπητή μου, δεν είμαι για να δίνω τέτοια ποσά»
«Αντιλαμβάνομαι πως ζείτε έναν εφιάλτη. Όταν μπορέσεις πάρε με» έγραψε ο υπνοθεραπευτής στη γιατρό όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του τραγουδιστή
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και το εσωτερικό της κλινικής στο Κολωνάκι 42
Γιώργος Μαζωνάκης: Ο αφόρτιστος απινιδωτής, η γραμμή που έδωσε η γιατρός και το μήνυμα του υπνωτιστή «θα τον στριμώξω εγώ»
«Δεν είχα ιδέα ότι τα μηχανήματα ήταν παράνομα, νομίζαμε ότι όλα ήταν νόμιμα. Είπα στην πρώτη μου κατάθεση ότι ο Μαζωνάκης ήρθε στις 15:30 γιατί αυτή ήταν η γραμμή που μας έδωσε η γιατρός» υποστήριξε στον ανακριτή η 55χρονη νοσηλεύτρια
Γιατρός 8