Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Κινηματογραφική απαγωγή επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Ντράφι – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια κινηματογραφική απαγωγή ενός επιχειρηματία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28.12.2021) έξω από το σπίτι του στο Ντράφι, όταν εκείνος γυρνούσε από βραδινή έξοδο. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας Γ.Κ. βρισκόταν στο Ίλιον σε ταβέρνα. Όταν γυρνούσε σπίτι του, δεν κατάφερε να μπει σε αυτό ποτέ καθώς τον περίμεναν οι δράστες έξω από αυτό και έτσι έπεσε θύμα απαγωγής. Μάλιστα, η εξαφάνισή του δηλώθηκε άμεσα από τους οικείους του και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Από τις έρευνες εντοπίστηκαν και 2 καμμένα αυτοκίνητα έξω από τον οικισμό «Φοίνικας» στα Σπάτα, τα οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν από τους φερόμενους ως απαγωγείς του επιχειρηματία και μετά εγκαταλείφθηκαν ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη τους.

Ήδη έχουν καταθέσει στην Ασφάλεια ο αδερφός και η γυναίκα του θύματος. Σημειώνεται πως ο επιχειρηματίας διατηρεί με τον αδερφό του κατάστημα με ανταλλακτικά σε περιοχή της δυτικής Αττικής και το 2020 είχαν καταγγείλει απόπειρα ληστείας αφού είχαν δεχθεί επίθεση με πυροβολισμούς.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαφάνιση 14χρονου από τη Μακρινίτσα – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Ο Μακάρυ Χάννα έχει ύψος 1.67 μ., βάρος κανονικό, έχει καστανά σγουρά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει τατουάζ στα χέρια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή μπλούζα και μπλε τζιν παντελόνι
Εξαφάνιση 14χρονου από τη Μακρινίτσα – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Καθυστερήσεις στις εκταφές των θυμάτων των Τεμπών - «Το Ολλανδικό εργαστήριο ζητά χιλιάδες ευρώ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες»
Σύμφωνα με το Mega για να βρεθούν ίχνη σχετικά με την έκρηξη, η απάντηση ήταν αρνητική από ελληνικά εργαστήρια και τελικά απάντησε θετικά ένα εργαστήριο της Ολλανδίας, ότι η εξέταση μπορεί να προχωρήσει με κόστος μερικών εκατοντάδων ευρώ την ώρα
Τέμπη
10